با سلام خدمت دوستان و همکاران و ...
کسی از آلما هاست خبری داره؟؟
ما لایسنس سی پنل رو تمدید کردیم اکسپایر شده به تیکت و تلفن هم جواب ندادند
دیگه نمیدونم چیکار کنم
ممنون میشم اگر راهی دارید راهنمایی کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خدمت دوستان و همکاران و ...
کسی از آلما هاست خبری داره؟؟
ما لایسنس سی پنل رو تمدید کردیم اکسپایر شده به تیکت و تلفن هم جواب ندادند
دیگه نمیدونم چیکار کنم
ممنون میشم اگر راهی دارید راهنمایی کنید
تا جایی که من می دونم همه چیز در سایتشون اتوماتیک هست و برای تمدید cPanel نیازی به تایید مدیر سایت نیست.
جدیدا چنین مشکلی پیش اومده و ما هم این مشکل و داشتیم، بعد از تمدید 3 2 بار لایسنس اکسپایر شد ولی مشکل و حل کردند، صبر کنید تا پاسخ بدن
باسلام
سیستم ما خودکار میباشد! ظاهرا شما در همان لحظه که سیستم درحال باطل کردن لایسنس های پرداخت نشده بوده است لایسنس را پرداخت کردید! که لایسنس شما باطل شد!
در مورد
هم مشکل از سمت سایت مرجع بود! هیچ مشکلی از سمت ما یا پرداخت نکردن لایسنس ها نبوده است!نقل قول:
جدیدا چنین مشکلی پیش اومده و ما هم این مشکل و داشتیم، بعد از تمدید 3 2 بار لایسنس اکسپایر شد ولی مشکل و حل کردند، صبر کنید تا پاسخ بدن
و در آخر حتما از طریق سایت پیگیری کنید! :) چون در غیر این صورت فقط وقت خودتان را بیهوده صَرف کرده اید.
موفق باشید
ما تا حالا هیچ مشکلی با آلما هاست در این مورد نداشتیم. به موقع پرداخت بشه فکر نکنم موردی باشه
سلام
گاهی مورد کم لطفی دوستان قرار میگیریم .... اما خوب !!!
موفق وپیروز
الما هاست در زمینه لایسنس cpanel و whmcs واقعا یک نعمت هست برای خیلیا از جمله خودم
همیشه قبلا با این موراد مشکل داشتم. ولی با الما هاست خدا رو شکر همیشه سریع تمام موارد انجام میگیره . قیمت شون هم بسیار مناسب هست.