پاسخ : کنترل پهنای باند در prtg
سلام.
کنترل پهنای باند با برنامه هایی مثل cacti - observium - prtg - nagios و ... امکان پذیر است و تفاوتی نخواهد داشت که سرور ویندوز است یا لینوکس و یا حتی switch و router های مختلف سخت افزاری یا نرم افزاری.
این برنامه ها تنها نیاز به ارتباط از طریق SNMP خواهند داشت و محدودیتی در این مورد وجود ندارد.
با تشکر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aria
سلام.
کنترل پهنای باند با برنامه هایی مثل cacti - observium - prtg - nagios و ... امکان پذیر است و تفاوتی نخواهد داشت که سرور ویندوز است یا لینوکس و یا حتی switch و router های مختلف سخت افزاری یا نرم افزاری.
این برنامه ها تنها نیاز به ارتباط از طریق SNMP خواهند داشت و محدودیتی در این مورد وجود ندارد.
با تشکر.
بنده prtg را نصب کرده ام در وی پی اس ویندوز نیز snmp را فعال کرده ام اما بعد از اضافه کردن دیوایس در prtg برای تمام سنسور ها ارور نمایش داده می شود و دیوایس ها کار نمی کنند . مشکل اصلی در حال حاضر همین است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
بنده prtg را نصب کرده ام در وی پی اس ویندوز نیز snmp را فعال کرده ام اما بعد از اضافه کردن دیوایس در prtg برای تمام سنسور ها ارور نمایش داده می شود و دیوایس ها کار نمی کنند . مشکل اصلی در حال حاضر همین است
درود
روی پورت های بر روی سرور مجازی محدودیت ایجاد کرده اید یا پورت کاملا بدون محدودیت است ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taghi.karimi
درود
روی پورت های بر روی سرور مجازی محدودیت ایجاد کرده اید یا پورت کاملا بدون محدودیت است ؟
پورت ها بدون محدودیت است و فایروال غیر فعال است
لطفا برای اضافه کردن دیوایس در این برنامه و نیز تنظیمات snmp راهنمایی بفرمائید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
لطفا برای اضافه کردن دیوایس در این برنامه و نیز تنظیمات snmp راهنمایی بفرمائید؟
از اینجا استفاده کنید
Overview | Paessler Knowledgebase
همچنینی اینجها هم داکیومنتهای این برنامه هستش ازاین اموزشها استفاده کنید
Manuals
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
همچنینی اینجها هم داکیومنتهای این برنامه هستش ازاین اموزشها استفاده کنید
Manuals
سلام - من با اینکه عضو این سایت شدم اجازه دانلود این فایلو بهم نمیده یعنی اصلا این لینک قابل کلیک نیست - چیکار باید کنم؟
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
9019351738
سلام - من با اینکه عضو این سایت شدم اجازه دانلود این فایلو بهم نمیده یعنی اصلا این لینک قابل کلیک نیست - چیکار باید کنم؟
ممنون
دوست عزیز روی لینک کلی کنید داخل پیجی که باز میشه اموزشها و داکیومنتهاش هست روشون کلیک کنید قابلیت دانلود شدن و یا باز شدن بصورت اچ تی ام ال دارند
نمونه
http://download-cdn.paessler.com/dow...manual_qen.pdf
http://download-cdn.paessler.com/dow...prtgmanual.pdf