گوگل و جي ميل فيلتر ميشوند
دبير کارگروه مصاديق محتواي مجرمانه از فيلتر شدن قريب الوقوع گوگل و جي ميل تا ساعتي ديگر خبر داد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از سايت وبگردي 2030 دکتر خرم آبادي دبير کارگروه مصاديق محتواي مجرمانه در گفتگو با خبرنگار وبگردي 2030 از فيلتر شدن سايت آمريکايي گوگل و جي ميل تا ساعتي ديگر خبر داد.
خرم آبادي در توضيح خبر فوق گفت: به دليل درخواستهاي مکرر مردمي، سايت گوگل و جي ميل تا ساعتي ديگر در سراسر کشور فيلتر ميشوند.
وي در خصوص مدت زمان فيلتر اين سايت نيز گفت: گوگل و جي ميل تا اطلاع ثانوي در سراسر کشور فيلتر خواهند شد.
گفتني است اقدام سايت گوگل در انتشار فيلم موهن عليه پيامبر اعظم در روزهاي گذشته و اصرار اين سايت به سياست آمريکايي در عدم برداشتن اين فيلم سبب شده تا اعتراضات گستردهاي نسبت به اين فيلم صورت بگيرد و در نهايت با درخواستهاي مکرر مردم مسلمان ايران، دسترسي به اين سايت در سراسر کشور تا اطلاع ثانوي مسدود شود.
پاسخ : گوگل و جي ميل فيلتر ميشوند
اینجا ایران
گوگل و جی میل باز نمیشود !
گوگل باز نمیشه ولی جیمیل باز میشه
جداً که چه قدر بی فکرند این ها ، فکر می کنند گوگل به ما نیاز داره نمی دونن که ما هستیم که به گوگل و یاهو نیاز داریم ، واقعاً متاسفم تو کشوری با همچین مدیریتی متولد شده ام ، ای کاش متولد نشده بوده
یعنی خاک بر سرشون اگه ببندن
پارس آنلاین باز نمیشه ولی فی لتر هم نیستن
آقا کلا سایت حوضه علمیه رو باز بزارن بقیه رو ببندن.اینجوری بهتر نیست؟
یه همچین مطلبی برای پیج ما توی قیس بوک ارسال شده
کد:
این ایمیل رو یکی از دوستان برای من فرستاده و من به نوبه خودم برای سایر دوستان ارسال میکنم اگه تکراری به دستتون رسیده ببخشید.
شرکت گوگل طی سخنان مدیرش مارتین جوزنبولت اعلام کرد که انتشار فیلم توهین امیز به رسول الله را در یوتیوپ متوقف نمیکند زیرا این را آزادی اندیشه مینامد.
به همین دلیل علمای مسلمان استفاده از جستجوگر گوگل و سایت یوتیوپ را در تمامی کشور های مسلمانان را به مدت دو روز برای فهماندن اعتراض مسلمانان و اینکه یک ملیارد و نیم مسلمان نمیتوانند توهین به پیامبر بزرگوارشان را بپذیرند، منع کردند.
و روز دوشنبه و سه شنبه ۲۴و ۲۵ سپتامبر روز عدم استفاده از دو سایت یاد شده است و انتظار میرود سهم شرکت گوگل افت کرده و خساراتش به ۲۱۰ میلیون دلار برسد .
لطفا پخش کنید تا بزرگترین حرکت در دفاع از رسول الله را انجام دهیم در ضمن میشه روز سوم و چهارم مهرماه
واقعا چقدر عقبیم ای خدا چقدر چقدر
بابا پس این زبان انگلیسی این فیلم های خارجی این کالاهای امریکایی که 10 برابر کلایه ساخت ایران قیمت دارن توی زندگی ما چیکار میکنن
واقعا تسلیت عرض میکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viator.life
اگر حوزه رو ببدن من سوال شرعی کجا بپرسم اخه ؟
نگید .
ما گناه داریم .
آفرین بر شما =))
حرف حق جواب نداره