پاسخ : آفر شماره ۳ - ovh فرانسه
سلام
قیمت بسیار خوبه!
این هزینه آپگرید پورت و آی پی ماهیانه هست یا دایم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
goldstar
سلام
قیمت بسیار خوبه!
این هزینه آپگرید پورت و آی پی ماهیانه هست یا دایم؟
EDIT
Upgrades
2Tb More Bandwidth on 100Mbps Dedicated : 30.000T/M
1Gbit Port Dedicated : 50.000T/M
More IPs : 3.000T/M
دوست عزیز !
OVH شما مال فرانسه نیست که ! فرانسه پلن های مربوط به CoreI7 رو نداره و نمیده !
نکته دوم اینجاست که فرانسه محدودیت دنلود نداره !
دوست عزیز محدودیتش به این صورته که
تا 3 ترا بایت پورت 100 مگ هستش چنانچه بیشتر از 3 ترا بایت بشه سررو قطع نمیشه فقط سرعت پورت بجای 100 میشه 10 ولی قطع نمیشه و یا اینکه هزینه بیشتر نمیخواد بدی فقط سرعت پورت کم میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smartieuser
دوست عزیز !
Ovh شما مال فرانسه نیست که ! فرانسه پلن های مربوط به corei7 رو نداره و نمیده !
نکته دوم اینجاست که فرانسه محدودیت دنلود نداره !
با سلام خدمت شما دوست عزیز، و ممنون از نظر شما دوست عزیز.
درست هست که این سرورها در لیست سرورهای ovh نیست، و این به دلیل این هست که آفرها مستقیم از خود دیتا سنتر گرفته میشود، به همین دلیل هم هر چند وقت یک بر آفرها رو اعلم میکنم. ؛)
در مورد پهنای باند هم، طبقه گفت دوست عزیز، گیگا ، محدودیتی وجود ندارد، شما میتوانید از پینی باند استفاده نمیید، ۳ ترابایت اولیه بر روی پورت ۱۰۰ اختصاصی میباشد، و بعد از ۳ ترابایت بر روی پورت ۱۰ سویچ میشود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
goldstar
:-?
خوب جناب گلدستر، با این لینک چه کاری باید انجام بدهیم؟
ممنون میشم توضیح هم بفرمایید.
توی پرانتز ارض کنم، که سرورها مستقیم از اوه تهیه میشود نه واسطههایی که شما فکر میکنی ؛)
نه عزیز هدف من این نبود!
کلا من که همیشه از شما تعریف کردم
این در جواب دوستی بود که میگفت ovh سرور های core i7 نمیده و محدودیت دانلود هم نداره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
goldstar
نه عزیز هدف من این نبود!
کلا من که همیشه از شما تعریف کردم
این در جواب دوستی بود که میگفت ovh سرور های core i7 نمیده و محدودیت دانلود هم نداره.
ممنون هستم از شما.
ولی کلا عرض کنم. اوه امسال به عنوان دیتا سنتر ۱ در اروپا اعلام شده است، و خوب خیلی از دوستان درون آمریکا و کشورهای آسیایی دنبال سرورهای این دیتا سنتر هستن. این سایتای که شما معرفی کردین یکی از جانبی فروشهای این دیتا سنتر میباشد، که با خود دیتا سنتر کار میکند، اگر هم بر روی آفرهای همین سایت کلیک کنید، میبینید که به سایت خود دیتا سنتر منتقل میگردید. ولی به صورت کلی سرور هایی که از طریق ما تهیه میشود، به صورت کاملا مستقیم توسط یکی از همکاران در کشور فرانسه تهیه شده و پانلهای سرورها کاملا در اختیار ما قرار دارد. پشتیبانی توسط دیتا سنتر و خود ما صورت میگیرد، به صورتی که شما میتوانید حتا تیکتهای پشتیبانی را به دیتا سنتر ارسال نمائید، و آنها به شما کمک خواهند کرد، این کار به این دلیل انجام میشود که مشخصات شما هم در هنگام خرید سرورها به دیتا سنتر شناخته میشود. تمامی سرورها در کشور فرانسه و در روبیکس هاست شده اند، و دارای پورتهای شبکه کاملا اختصاصی میباشند. برای اطلاعات بیشتر چند عکس از این دیتا سنتر برای دوستان اینجا قرار خواهم داد.