پاسخ : مسابقه ی بزرگ طراحی وب
چندتا قالب به قیمت 300 تومن برای شما در میاد ، احسنت به این همه هوش!
نیاز شما هم شده مشکلاتش :دی :))
نمیخوام بی احترامی کنم یا چیزی، ولی بر فرض که 300 تومن هم جایزه بدید.
در این صورت شما با پرداخت 300 تومن صاحب چندین قالب با موضوعات مختلف که هیچ جا هم قبلا استفاده نشده میشید.
اگه اشتباه میکنم توجیح کنید.
اخه جالب اینجاس که تو زمینه هایی که خودشون لازم دارن قالب گفتن طراحی بشه
عجب!!!
چرا باید قالب رو بدیم خب بگین بزاریم ما رو یه هاست دامنه بدیم شمال نگاه کنین این باز یه چیزی:-p:))
سلام به همه دوستان
دوستان توجه بفرمایند که کسانی که دوست ندارن توی مسابقه شرکت کنن نیازی نیست نظر بدن.یکی از آقایون سرمایه دار اومدنو زحمت کشیدن این مسابقه رو بر گذار کردن.دوستان خیلی دارم محترمانه به همتون میگم که کسانی که نمیخوان شرکت کنن الک الکی نظر ندن.دوستی گفته بودن من در زمینه هایی که نیاز دارم گفتم طراحی کنین .در پاسخشون باید بگم خیلی کار زشت و بی ادبانه ای انجام دادن.تاکنون 3 نفر در مسابقه شروت کردن و مشغول ساخت قالب شدن.یکیشون هاستینگ و دوتای دیگه دانلود دارن طراحی میکنن.
منتظر شماییم...
فراموش نشود که:
جایزه 300 هزار تومنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moosh2011
سلام به همه دوستان
دوستان توجه بفرمایند که کسانی که دوست ندارن توی مسابقه شرکت کنن نیازی نیست نظر بدن.یکی از آقایون سرمایه دار اومدنو زحمت کشیدن این مسابقه رو بر گذار کردن.دوستان خیلی دارم محترمانه به همتون میگم که کسانی که نمیخوان شرکت کنن الک الکی نظر ندن.دوستی گفته بودن من در زمینه هایی که نیاز دارم گفتم طراحی کنین .در پاسخشون باید بگم خیلی کار زشت و بی ادبانه ای انجام دادن.تاکنون 3 نفر در مسابقه شروت کردن و مشغول ساخت قالب شدن.یکیشون هاستینگ و دوتای دیگه دانلود دارن طراحی میکنن.
منتظر شماییم...
فراموش نشود که:
جایزه 300 هزار تومنه
دوست عزیز بی ادبانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کجاش خب عزیز اولا باید انتقاد پزیر باشین دوما شما کاربر تازه وارد به انجمن خب بعد تضمینی وجود داره قالب های ما سو استفاده نشه؟
پس حق با ماست با تشکر /برداشت بد نکنین
:)) حتما دارن یه قالب رایگان رو ویرایش می کنن :))
خب یه قالب قیمتش 300 هزار تومنه ، چرا باید این 300 هزار تومن رو شانسی بگیر نگیر از شما بگیریم ؟؟؟
واسه مشتری میسازیم ، پولشم حتمیه !
خواستی قالبی 700 می زنم برات :| دوست داشتی 300 هم جایزه بده :)
قالب رو بدون psd مي خواهين يا اونم تقديم مي كنيم؟
واسه ريپ چقدر ميدين؟