سلام
دوستان ریسلری vps میخوام ... فقط خواهشا کیفیت بسیار خوب باشد و قیمتها نیز پایین/.
برای امری میخوام که حتی قطعی و مشکلات زیاد میتونه هزاران دلار ضرر بزنه، پس لطفا بهترین ها رو معرفی کنید.
ممنونم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دوستان ریسلری vps میخوام ... فقط خواهشا کیفیت بسیار خوب باشد و قیمتها نیز پایین/.
برای امری میخوام که حتی قطعی و مشکلات زیاد میتونه هزاران دلار ضرر بزنه، پس لطفا بهترین ها رو معرفی کنید.
ممنونم
نمایندگی حجمی سرور مجازی در ایران و آلمان و فرانسه می توانیم تقدیم کنیم
مجازی ساز ها با منابع و کرنل اختصاصی با تکنولوژی های Vmware Esxi و Xen و Full KVM می باشد.
از آلمان و فرانسه و (به زودی آمریکا) با تضمین آپ تایم 99.9 درصد در خدمتیم
مشاهده پلن ها : سرور مجازی
برای ریسیلر 15 تا 20 درصد تخفیف ارائه داده میشه در صورت سفارشات بیشتر تخفیف بیشتر نیز ارائه داده می شود.
آی دی : NikServer90
از المان در خدمتیم
نمایندگی حجمی
Yahoo : Cyrus_blackhat
ببخشید دوستان ظاهرا اشتباه کردم...من میخوام خودم سرور مجازی ارائه بدهم.باید سرور اختصاصی بگیرم؟
اگه بله لطفا افر سرور اختصاصی رو بگید/.
خب نمایندگی سرور مجازی هم همین کارو میکنه
میتونید هم سرور اختصاصی بگیرید
سلام چه قدر می خواید خرج کنید ؟ بهتر بود قیمت میگفتید که اگر به قیمت ما یا دوستان دیگه نخورد آفر ندیم.
هر چیز خوبی هزینه ای دارد شما که خودتون در بازار خرید و فروش هستید حتما قیمت امروز یورو و دلار دستتونه و میدونید که همین امروز 100 تومن مثلا رفت روش و همینطورم داره باز میره .
نمایندگی شما میتوانید سرور بفروشید. اگر خواستید با دادن ماهی 10 تومن بیشتر آماده کردن سرور و ... نیز به عهده ما میباشد (ساخت VPS اگر بلد نباشید)
برای دیدن پنل ها به سایت مراجعه کنید : (هاستینگ سجادیه))خدمات میزبانی وب و سرور روبینا سرور
تاپیک های فروش ما و نظرات ما هم میتوانید در انجمن تحقیق کنید
نمونه تاپیک و نظر برخی مشتریان : http://www.webhostingtalk.ir/f15/45433/
یا حق
سلام
مشخصات و پلانهای خودتون رو اعلام بکنید تا بتونیم قیمت بدیم...