جريان اين كارو و ساب هاستيگ از چه قراره subhosting.netl زير مجموعه caronet هست؟
نمایش نسخه قابل چاپ
جريان اين كارو و ساب هاستيگ از چه قراره subhosting.netl زير مجموعه caronet هست؟
سلام
subhosting یک شرکتی هست که قرارداد داره و جز مجموعه کارو هست و وظیفه اش تامین vps برای مشتریان کارو هست
قبلا اينجوري نبود ! ميشد از سايت كارو مستقيم سفارش داد! درسته يا من دارم اشتباه ميكنم ؟
درسته
قبلا کارو خودش مستقیم مییفروخت و قیمتهاش هم بالا بود که مورد نارضایتی بود اما الان واگذار کردن به شرکت دیگه و با قیمتهای ارزونتر میدن
ساپورتشون هم خوبه
---------- Post added at 06:24 PM ---------- Previous post was at 06:23 PM ----------
درسته
قبلا کارو خودش مستقیم مییفروخت و قیمتهاش هم بالا بود که مورد نارضایتی بود اما الان واگذار کردن به شرکت دیگه و با قیمتهای ارزونتر میدن
ساپورتشون هم خوبه
اين عجب پكيج باحاليه Subhosting.Net - Shopping Cart
7$نقل قول:
Virtual Private Servers - VPS - 1 - buy1get2 free VPS + directadmin 7$ licence
» 40GB of Hard Drive Storage
» 512MB of Memory
» FREE!! - 40GB backup OFFSITE backup - daily - automated
» 500GB Tier 1 Bandwidth
من قبلا از ساب هاستینگ وی پی اس گرفته بودم.
پشتیبانیشون واقعا خوبه.یک موقع بود رم بدلیل کمبود رم سرور دان میشد اطلاع دادیم قبل از دریافت وجه رم رو آپگرید کردند و گفتند هر موقع تونستید بدید.
البته بعد از چند روز به دلایل شخصی درخواست کنسل کردن سرویس رو دادم کمتر از یک روز وجه رو توسط نمایندشون تو ایران(آقای خردمند) برگشت زدند.بدون هیچگون ایراد اضافه ای.
من با این اقا صحبت کردم تو اروپا کشور کرواسی هستش و تلفن امریکا رو دایورت کرده رو تلفن خونش . داره کار میکنه
قیمت هاش خوبه ولی سرور های مجازیش چطوریه من تست نکردم . حالا یکی از بچه ها تو سایت مثل اینکه نماینده نماینده کارو که این اقا باشن هستش که من ازش پرسیدم گفتش به ایران چند تایی سرویس فروخته ولی کسی نماینده فروشش نیست هر کی پول بده بهش می فروشم و ....
آقای خردمند بیا جواب بده بسه صبر (چه جمله ای)
دوستان من هم صحبت کردم کاملا تایید کردن که آقای خردمند نماینده این شرکت هست.
حتی اگه می خواهید مطمئن شوید کمی در انگلیسی صحبت کردن ضعیف نشون بدید یعنی پس وپیش حرف بزنید تا نفهمه بهتونممیگه که من نمی فهمم چی میگید می خواهید شماره تلفن جلال رو بدم !
!!!!!
آقا جلال تشکر یادت نره که نجاتت دادم !(شوخی)
با سلام
شرکت میزبان وب پایتخت هم نماینده این گروه در ایران می باشد.
اگه کسی از دوستان اطلاعات دقیقی در مورد این گروه خواست به طور کامل سوال کنه و من پاسخ دقیق رو بهش می دهم.
:53:
سلام عرض میکنم خدمت دوستان عزیز در این تالار ،
در مورد سوالی که مطرح شده بود باید عرض کنم که ساب هاستینگ زیر مجموعه کارو نیست
این دو،دو شرکت هستند که با یکدیگر همکاری خوبی دارند و بخش خوبی از همکاری ها مربوط
به سرور ها میباشد . ساب هاستینگ در اروپا واقع شده است و هیچ مشکلی با ایران ندارد .
بنابر این عزیزان میتوانند از این طریق سرورهای دیتاسنتر کارو را با قیمتی مناسب تهیه نمایند.
لازم به ذکر است، قیمت هایی که در ایران ارائه میشود همان قیمت های درج شده در سایت
است. عزیزان اگر سوال و درخواستی داشتند میتوانند با ما در تماس باشند.
همچنین میتوانید مستقیم سوالات خود را به ایمیل زیر ارسال نمایید: ( به انگلیسی )
ivan@subhosting.net
.