پاسخ : سخنی با دوستانی که ...
سلام
کلا موافق به این نیستم که تاپیک فروش کسی خراب شه و انتقاد رو باید در تاپیک انتقاد انجام داد( البته من یک بار چنین کاری رو انجام دادم به من پیام اوومد باید مدیران تایید کنند الان از 2 هفته بیشتره که میگذره ) :دی
من با نظر شما موافقم ولی کسانی که این قدر ارزون میدن از رد استیشین تا 3 ماه که تخفیف دارن بیشتر دوم نیارن (منظورم اینه که خبر ندارن بعد از 3 ماه قیمت پنل ها برمیگرده به قیمت اصلی)
در باره این موضوع ها زیاد تاپیک زده شده ولی فایده نداره! من ممنتظرم ببینم کی آفر میده با 98 ٪ تخفیف در ماه اول:71:
سلام من مخالف اینم که توی تاپیک فروش کسی انتقاد بی جایی بکنن که مانع از کسب و کار طرف بشه مخصوصا اگه طرف عضو جدید باشه مثلا خودم
و این موضوع تنها به سرور نیست قسمت های دیگر هم باید رعایت بشن مخصوصا قسمت قالب ها که واقعا دوستان کم کاری نکردند و به طور کامل تاپیک من رو خراب کردند البته نظرات خوبی بودند :d ولی نه توی تاپیک فروش میتونستن به خودم پیام بدن
امیدوارم کامل رعایت بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
windowsgame
سلام من مخالف اینم که توی تاپیک فروش کسی انتقاد بی جایی بکنن که مانع از کسب و کار طرف بشه مخصوصا اگه طرف عضو جدید باشه مثلا خودم
و این موضوع تنها به سرور نیست قسمت های دیگر هم باید رعایت بشن مخصوصا قسمت قالب ها که واقعا دوستان کم کاری نکردند و به طور کامل تاپیک من رو خراب کردند البته نظرات خوبی بودند :d ولی نه توی تاپیک فروش میتونستن به خودم پیام بدن
امیدوارم کامل رعایت بشه
سلام فک کنم فانون 100 پست گزاشته شده و این مورد تا حدودی حل شده
اصولا کسانی که قیمت خیلی پایین میدن 3-4 ماه بیشتر دوام نمیارن
بالا عرض کردم اگه دیگه واقعا خیلی خیلی قیمت ها عجیب بود شاید خودمم شرکت میکردم
یا یک بنده خدایی بود رم 1 رو زده بود 1050 مگابایت خوب این ادم هنوز نمیدونه رم 1 1024 مگ هست بیاد اینجا تاپیک بده ! بعضی موارد دیگه واقعا ادم نمیتونه ازش چشم پوشی کنه
موفق باشید