پاسخ : قیمت یورو یا تومان ؟
عزیز به نظرم کاره جالبی نیست و همون تومان بذاری بهتره
این کار مطمعنا مشتری میپرونه،چه موقتی چه دائمی و خیلیا با دیدن قیمت ها به یورو از خرید پشیمون میشن
امیدوارم انتقادپذیر باشی عزیز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DaryaHost
عزیز به نظرم کاره جالبی نیست و همون تومان بذاری بهتره
این کار مطمعنا مشتری میپرونه،چه موقتی چه دائمی و خیلیا با دیدن قیمت ها به یورو از خرید پشیمون میشن
امیدوارم انتقادپذیر باشی عزیز
عزیز اگر صحبت انتقاد پذیر بودن یا نبودن بود تاپیک زده نمیشد.
فقط یه چیزی جالبه و سوال
مشتری مثلا چه سرویسی 37 تومن باشه چه به یورو باشه و در نهایت بشه 37 تومن
داره یک هزینه را پرداخت میکنه که
چه طور شما میرید از دیتاسنتر با قیمت یورو خرید میکنید ؟ مگر دیتاسنتر ها مشتریشون را از دست دادن ؟ :39:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
عزیز اگر صحبت انتقاد پذیر بودن یا نبودن بود تاپیک زده نمیشد.
فقط یه چیزی جالبه و سوال
مشتری مثلا چه سرویسی 37 تومن باشه چه به یورو باشه و در نهایت بشه 37 تومن
داره یک هزینه را پرداخت میکنه که
چه طور شما میرید از دیتاسنتر با قیمت یورو خرید میکنید ؟ مگر دیتاسنتر ها مشتریشون را از دست دادن ؟ :39:
خب عزیز مشتری مثل شما وارد نیست تو قیمت یورو و ارز که!! خیلیا اطلاعاتشون پایینه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DaryaHost
خب عزیز مشتری مثل شما وارد نیست تو قیمت یورو و ارز که!! خیلیا اطلاعاتشون پایینه
خب عزیز قیمت هر یورو در سایت گذاشته میشه و گفته میشه هر یورو امروز اینقدر هست
پس یعنی باید کسایی که اطلاعات پائین دارند مشتری ما باشند و اطلاعات زیاد دارند مشتری دیتاسنتر؟ منظورتون از اطلاعات دقیقا چی بود؟
به نظرم خیلی از مشتریها از بین میرن
مگر اینکه همه سرور فروشها قیمتها رو به دلار و یورو کنیم
من حاضرم این کار رو انجام بدم و قیمتهامو به دلار کنم
این زمانی سود داره که حتی بازار خراب کنها هم قیمتهاشون رو از ریال خارج کنن و قیمتها به دلار و یورو روز عرضه بشه
سلام
روبینا جان ما با همین تومانش با مشتری درگیریم بخدا حالا چه برسه به یورو
کار جالبی کردید ولی اگه قیمت تومانم بزارین بغلش بهتر میشه واقعیت شاید خیلی ها اصلا ندونن چجوری باید تو هم ضرب کنند یا اصلا حوصله نداشته باشند
ولی درکل نباید اونقدر تاثیر داشته باشه نمیدونم تا حالا تست نکردیم
موفق باشید
به نظر من به تومان یا مثل دوستانی که گفتن مثلا قیمت ها رو به یورو بدین و قیمت هر یورو رو توی سایت بگذارید که به اندازه ی هزینه ی یورو واریز کنن ولی تومان باشه بهتره به هر حال سایت فارسی و برای فارسی زدین ! حالا هر جور خودتون مایلید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lived
به نظرم خیلی از مشتریها از بین میرن
مگر اینکه همه سرور فروشها قیمتها رو به دلار و یورو کنیم
من حاضرم این کار رو انجام بدم و قیمتهامو به دلار کنم
این زمانی سود داره که حتی بازار خراب کنها هم قیمتهاشون رو از ریال خارج کنن و قیمتها به دلار و یورو روز عرضه بشه
والله قدیم ها یورو مثلا امروز 1800 بود فردا میشد 1820 بعد میشد 1830 رو همین ها میچرخید
اما الان 2700 هست فردا میشه 2850 و ...
نمشه هر روز کل قیمت سرویس ها را تغییر داد اینجوری فقط یک نفر باید استخدام بشه که از صبح تا شب بشینه قیمت حدود 100 تا سرویس را در سایت و سیستم فروش ویرایش کنه بعد بره قیمت فاکتور تمام مشتری ها را اصلاح کنه
به نظر شما میشه ؟ فکر نمیکنید بهتره یه قیمت واحدی باشه که خودمون داریم پرداختش میکنیم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lordmhn
به نظر من به تومان یا مثل دوستانی که گفتن مثلا قیمت ها رو به یورو بدین و قیمت هر یورو رو توی سایت بگذارید که به اندازه ی هزینه ی یورو واریز کنن ولی تومان باشه بهتره به هر حال سایت فارسی و برای فارسی زدین ! حالا هر جور خودتون مایلید .
فعلا قیمت ها یورو هست و قیمت هر یورو گفته شده و به تومان پرداخت میشه - قیمت واحد یورو هست و بر اساس میزان نرخ روز یورو ضریب میخوره هر واحد.