سلام . اخیرا داریم سایت هایی رو میبینیم تو نت که به سروری وصل هستن و از اون طریق اس ام اس مجانی با شماره های دلخواه و شماره های ناشناس ارسال میکنن . اگه دوستان اطلاعی داره از برنامه اینها لطفا بگه . مثل این سایت : پنل پیامک
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام . اخیرا داریم سایت هایی رو میبینیم تو نت که به سروری وصل هستن و از اون طریق اس ام اس مجانی با شماره های دلخواه و شماره های ناشناس ارسال میکنن . اگه دوستان اطلاعی داره از برنامه اینها لطفا بگه . مثل این سایت : پنل پیامک
دوست عزیز
در واقع اینگونه سایت ها با استفاده از فریم به سابت http://www.freesmsdelivery.com متصل میشوند و این سایت افغانی ، پاکستانی استفاده میکنند .
البته دوستان اینم بگم کلیه دوستانی که این برنامه هارو درست یا سایت های به این شکل میزنن خیلی بیشتر تحت پیگرد هستن تا اونایی که .....ان میفروشن
به شخصه Fata با یکی از hosting ها که مدیرش دوسته من بود تماس گرفت و در خواست logip صاحب سایت رو کرد.
در کل مراغب یاشید
سلام دوستان
فقط نگاه کنید :
هم طرف قالب رو ساخته و هم طراحی کرده در حالی که این قالب رو من و 2 نفر از اعضای تیم از سایت وب 2 فل گرفتیم و فارسی و اختصاصی کردیمش :71:نقل قول:
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت برای sms.kids98 محفوظ می باشد.طراحی و ساخت:pooryasboy
خیلی جالبه فکر کرده یک کد جاوا اسکریپت از پیچک گرفته و گذاشته تو سایت ک ای پی رو نشون میده پس میتونه پیگیری کنه =P~نقل قول:
توجه داشته باشید :ip شما نزد گروه sms.kids98 ثبت می شود و در صورت ایجاد هرگونه تخلف ip شما مسدود و پیگرد قانونی دارد | | | | | لطفا پس از ارسال هر اس ام اس یکبار سایت را Refresht یا F5 را فشار دهید.
استارتر عزیز : لطفا به لینک روبه رو سر بزن وب آموز - اسکریپت ارسال پیام کوتاه رایگان (کد نویسی اختصاصی)
و اما اینکه چطور کار میکنه :
این اسکریپت مقادیری رو از شما میگیره و مستقیم برای سایت Free SMS Afghanistan | Pakistan سند میکنه
در واقع شما فقط ظاهرشو عوض میکنید و در باطن دارید از سایت بالا استفاده میکنید
اطلاعات بیشتر رو تو سایت توضیح دادم
وب آموز - اسکریپت ارسال پیام کوتاه رایگان (کد نویسی اختصاصی)
یا حق
با سلام
این برنامه ارسال اس ام اس رایگان هم چند روز پیش برای من ایمیل شد
دانلود با لينك مستقيم
بی خیالشون شو .
از این سایت ها برای تبلیغات هم استفاده میکنند ؟
والله من از این سایت ها زیاد دیدمنقل قول:
از این سایت ها برای تبلیغات هم استفاده میکنند ؟
این سایت هم تا حالا نه تبلیغاتی فرستاده ن چیزی
هدفش معلوم نیست
بهتره تا مجانی هست استفاده کنید
برای من ک خیلی کار میده . حجم زیاد اس ام اس هامو با این سایت میدم :71:
یا حق
اسم این سایتا یا برنامه هارو به ما هم بدید