سلام. کلا راهی هست که بشه بکاپ از روی هاست قبلی را به هاست جدید منتقل کرد؟ در زمانی که شما فقط دسترسی به cpanel ها داشته باشید.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام. کلا راهی هست که بشه بکاپ از روی هاست قبلی را به هاست جدید منتقل کرد؟ در زمانی که شما فقط دسترسی به cpanel ها داشته باشید.
می تونید یک بک آپ از دیتابیس بگیرید و اگه یزر هاست جدید فرق داره فایل دیتابیس رو ادیت و یوزر رو عوض کنید . بعد فایل ها رو هم زیپ کنید و با استفاده از وی پی اس دانلود و روی هاست جدید آپلود کنید.
موفق باشید
ممنون رضا جان. آره. منظورم بیشتر این بود که راهی نیست که بشه مستقیم انتقال داد. یعنی دانلود نکنیم. زیاده حجمش.
اگه فقط دسترسی به پنل Cpanel دارید راهش اینه برای این هم که حجم بالاس می تونید از VPS استفاده کنید
Vps یه سرور مجازیه که شما با کامپیتور خودتون می تونید بهش وصل بشید و اونهم مثل کامپیوتر خودتونه . این کامپیوتر مجازی از سرعت نت بالایی برخورداره که شما می تونی فایل هات رو تو vps دانلود و بعد با سرعت آپلود روی هاست جدید کنید . ازکجا هاست گرفتید ؟ معمولا باید هاستینگ انتقال رو انجام بده !!!
مدیریت هاستینگ میگه ظاهرا هاست قبلی پورت 21 را بسته و من هر چی تاش میکنم نمیتونم بکاپ را ریستور کنم! گفتم ببینم راهی هست خودم انجام بدم. حالا درسترسی به vps از کجا میسر میشه؟ باید خریداری کرد؟
عجب بدبختیه ها...
درود
اگر شما بتونید CPanel رو در اختیار من بذارید من بودن VPS اطلاعات رو تمام و کمال منتقل میکنم
ایدی ها : Samim.s@att.net یا C.y.b.e.r@att.net
سلام
فایل ها رو توی هاست اول زیپ کنید توی هاست دوم یه لیچ نصب کنید و فایل هارو انتقال بدید به هاست دوم.کار راحتیه نتونستید بگید براتون انجام بدم