سلام دوستان میخایم کاره هاستینگ راه بندازیم یه سواله که ذهنم رو مشغول کرده اگه کسی میدونه جواب بده!!
فکر می کنم که کاره هاستینگ اشباع شده؟ ویه هاستینگ نو پا نمی تونه پا به عرصه رقابت بذاره و رشد کنه!
نظر شما چیه؟ آیا واقعا کاره هاستینگ اشباع شده؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان میخایم کاره هاستینگ راه بندازیم یه سواله که ذهنم رو مشغول کرده اگه کسی میدونه جواب بده!!
فکر می کنم که کاره هاستینگ اشباع شده؟ ویه هاستینگ نو پا نمی تونه پا به عرصه رقابت بذاره و رشد کنه!
نظر شما چیه؟ آیا واقعا کاره هاستینگ اشباع شده؟؟؟
اگه خوب شروع کنید و دانش فنی خوبی داشته باشید و سرویس خوب ارائه بدید همیشه جا برای شما میتونه باشه توی هر کاری! هر کاری شروعش ضرر و خاک خوردن داره ولی خب بعدش میشه شروع کرد و خوب کار کرد!
هنوز حتی به 1/4 ظرفیتش هم نرسیده چه برسه به اشباه شدن
ولی خوب کسیکه بخواد نتیجه بگیره باید وقت صرفکنه هزینه کنه تبلغات کنه اینطوری نیتس تا بگه سلام بهش بگن بفرما پول
اگر میتونید وقت صرفکنید هزینه تبلغات کنید تیم متخصص و قوی و با دانش روز داشته باشید مطنا نتیجه خواهید گرفت
من یه مقداری تو دانش فنی مشکل دارم!
1. دست تنهام
2. مشکلات احتمالی مثلا برای وی پی اس یا سرور اختصاصی رو نمی تونم حل کنم!! فوقش بتونم رییوتش کنم :دی
دست تنها نمیشه جواب مشتری رو داد ، باید تیم فنی درست و حسابی و بتونید درست بفروشید! کار رو اگه بخواید جدی نگیرید نمتونید موفق پیشبرید و عینه خیلی از دوستانی که یه abuse اومد کشیدن کنار و گفتن خوش به حال هاستینگ های موفق!
بعدش هم میخوان برن مثلا کلاس های مدیریت سرور!
بعدش هم میگن توی این بازار نمیشه کار کرد!
اگه تیم رو درست جمع کنید میتونید خوب کار کنید ولی باید با هدف و درست برید جلو البته ما کسی نیستیم اساتیدی که تجربشون بیشتر ه بهتر میتونن نظر بدن!
اگه کسی بیدار شده در باره وضعیت بازار بگه... نظر خواهیه..باید همه نظر بدن زوریه :دی