با سلام
به نظر اساتید خرید از کدوم بهتره و به صرفه تر هست ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
به نظر اساتید خرید از کدوم بهتره و به صرفه تر هست ؟
سلام.
چه سروری از هر 2 شرکت مد نظر دارید ؟
سرور برای چه کاری مد نظر دارید قیمت برای شما مهم هست یا نه ؟
فقط قیمت در نظر داری یا قیمت و سخت افزار و پورت
از نظر پورت که مطمن باش 100 ترا بایت که سرورهای uk2 اونجا هست پورتش از رد استشن بهتر هست هرکی هم میخواد مقایسه میکنم لینک پوت 1 گیگ را روی دوتا سرور یکی از رد استیشن یکی رو 100 تار بایت مقایسه میکنیم
از نظر سخت افزار هم سرورهای 100 ترا بایت سوپر میکرو هستنش و مال رد استیش مارک دل دل مارک بدی نیست ولی سوپر میکرو از دل بهتر هست
سرور خاصی منظورم نیست . می خواستم بدونم هر یک از اینها چه برتری هایی نسبت به هم دارند .
باسلام
از نظر سخت افزار دیتاسنتر Redstation تماما برند Dell میباشد. که طبق تجربه شخصی بنده بهترین کارایی را برای مصارفی که من مَد نظرم هست تا به حال داده اند. البته از نظر هزینه سخت افزار بلتبع نصبت به برندهای دیگر مثل سوپر میکرو گرانتر هستند!
در مورد پشتیبانی هم 24x7x365 هست دیتاسنتر Redstation و تا به حال نقصی در پشتیبان دهی ندیده ایم!
و در مورد کیفیت پورت هم به خیلی عامل بستگی دارد! بنده از یک لینک با سرعت 100مگابایت درثانیه دانلود داشتم(لینک داخلی دیتاسنتر نبود! :) ) درصورتی که از یک لینک دیگر در همان لحظه بعد از کنسل کردن دانلود اول به زور تا 15مگابایت میرسید!
اما در مورد 100TB تا به حال تستی نداشتم.
کاربران زیادی از هر دو دیتاسنتر سرویس ارائه میکنند و تمام راضی هستند!
و یک مورد دیگر هم اینکه دیتاسنتر Redstation با هویت ایرانی مشکلی ندارد!
موفق باشید
100 ترابایت مدت زیادی هست که با این مجموعه کار می کنم
همه چیز خوب بود به جز ساپورت که ضعیف عمل می کردند و می کنند. البته غیر عقلانی هست از یک سنتر خارجی با هویت ایرانی خرید کنیم اما اگر هم بخواهیم ریسک کنیم 100 ترابایت اصلا به هویت ایرانی سرویس نمی دهند
الان هیچ کدوم دیتا سنترهابی معتبر به ایرانیها سرویس نمیده مستقیما
باسلام
دیتاسنترهایی که فقط در انگلیس فعالیت دارند با ارائه سرویس به ایران مشکلی ندارند. هرچی بوده یا ... قطعا مشکل از سمت کاربر بوده وگرنه دیتاسنتری که فقط در انگلیس فعالیت داشته باشد(Company در کشور انگلیس باشد و سرویس هم فقط از انگلیس ارائه دهد) هیچ مشکلی با هویت ایران ندارد!
موفق باشید