سلام دوستان چجوری سرعت دانلود رو در وی پی اس محدود کنم؟! iis نصبه + فقط بتونن با آی پی ایران دانلود انجام بدن
+ هرکس بغیر از سایت من لینک دانلود گذاشت بیاد تو سایت من مثل میهن دانلود آسان دانلود
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان چجوری سرعت دانلود رو در وی پی اس محدود کنم؟! iis نصبه + فقط بتونن با آی پی ایران دانلود انجام بدن
+ هرکس بغیر از سایت من لینک دانلود گذاشت بیاد تو سایت من مثل میهن دانلود آسان دانلود
توی تنظیماتش میشه سرعت رو محدود کرد
2003 هستش؟
خیر 2008 64bit و یک سوال دوستان دیشب دانلود نمیشد دیر دانلود میشد سرعت پایین اما سرور مشکلی نداشت!! چجوری این مشکل رو میشه حل کرد از توی کانفیگ؟ من گفتم سرعت دانلود رو محدود کنم شایت اوکی شه
برای محدود کردن سرعت در IIS 7.x از این استفاده کنید : Bit Rate Throttling : The Official Microsoft IIS Site
که طبیعتاً روی 2008 هم جواب میده. قبلاً تستش کردم. نصب و کانفیگش سریع و راحته. موفق باشید
سلام کسی می تونه تو نصب افزونه Bit Rate Throttling در iis کمکم کنه؟
میشه آموزش اضافه کردن پسوند rar در برنامهBit Rate Throttlingبرام بزارید ضمنا وقتی این پسوند اضافه می کنم در idm فقط با یک کانکشن دانلود می کنه.؟؟؟
با سلام
دوستان برنامه های معمول و اعلام کردند که درسته
از فایل زیلا سرور هم می تونید استفاده کنید که من ازش متنفرم
اما برنامه ای حرفه خواستین برای فروش در خدمتم
حسینی با تشکر
ما که کلا از ویندوز اومدیم بیرون رو اوبونتو هاست دانلود درست کردیم.هم سبکتره هم دردسر نداره