پاسخ : مشکل با سفارش ..دامنه
نقل قول:
Invalid TLD/Registration Period Supplied for Domain Registration
سایت شما مشکلی تداره. تست کردم. این خطا مربوط به پسوند اشتباه یا بازه ی زمانی اشتباه برای ثبت دامنه هست.
دوست من این مشکل از ثبت کننده ای هست که توی تنظیمات whmcs برای این پسوند انتخاب کردی ....
ممنون دوستان ..ببخشید ..این بازه زمانی رو چه جوری باید بدم ..اخه وقتی میاد مثلا دامنه رو انتخاب میکنم ...نمیکه برا چند سال ..البته هزینرو من فقط برا یه سال زدم ..و یه چیزه دیگه ..اینکه .برا .ir من میخام هندل نیک رو هم کاربر وارد کنه....اونو چه جوری باید بزارم....ممنون دوستان
راستی ..ببخشید تو قسمت دامنه این قسمتشم ..پسونداش خالیه ترنسفر دامنه از شرکت ديگر اونارو چه جوری وارد کنم ..و همین طور انتقال ممنون
ثبت کننده .. رو .من نزاشتم ..تازه ..نمیدونم ..میشه ..بیشتر توضیح بدید ..ممنون .....هنوز درست نشده
ببخشید ....کسی هست ....جواب بده ممنون ..اون مشکل دامنه من ..خب کجاشو تغییر بدم ....:-s
1 فایل پیوست
ببخشید دوستان ..راستی ..مشکل ..این دامنه هم اینجاشم مشکل داره ...
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...tid=8234&stc=1
اون قسمتی که دورشو قرمز کردم ...چرا هیچی نیست و خالیه ... و چرا ..اونجا که نوشته نام دامنه kerizcityir نوشته و . رو نزاشته ..
kerizcity.ir یعنی اینجوری بنویسه ..این یه ماهه که من مشکل دارم کسی هست بگه ..چی کار کنم ...و یه سوال دیگه چه جوری برا ir من از کاربر هندل بگیرم ..ممنون تشکر