2 فایل پیوست
من قصده تخریب این هاستینگو ندارم اما !!!!
سلام دوستان من قصده تخریب این هاستینگو ندارم با ادمینش لجم نیستم ..ولی به نظر شما اینکار درسته ؟؟
دروغ گفتن به مشتری فایل پیوست 7828
پاسخ : من قصده تخریب این هاستینگو ندارم اما !!!!
تبلیغات هست دیگه دوست عزیز فکر میکنم 80% هاستینگ ها از این چیزها توی سایتشون هست
شما جدی نگیر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
poriya_hashie
تبلیغات هست دیگه دوست عزیز فکر میکنم 80% هاستینگ ها از این چیزها توی سایتشون هست
شما جدی نگیر
آخه اینجوریشو دیگه ندیده بودیم .. این تبلیغ نیست دوست عزیز دروغه ..
مشتری ای که به این جمله اعتماد میکنه و از این سایت هاست میخره پولی که به جیب اون ادمین میره به نظره بنده حروم هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahab-f
آخه اینجوریشو دیگه ندیده بودیم .. این تبلیغ نیست دوست عزیز دروغه ..
مشتری ای که به این جمله اعتماد میکنه و از این سایت هاست میخره پولی که به جیب اون ادمین میره به نظره بنده حروم هست
میخواید الان 20 تا هاستینگ اینجا برای شما بگم که قالب سایتشون یکی هست؟
درسته کمی تاثییر داره اما کسی که به یک جمله بخواد اعتماد کنه و تحقیق نکنه که از همون شخص بخره بهتر هست
البته میگم همون شخص منظورم این سایت نیست چون من حتی نمیدونم کدوم سایت هست من برای این جمله ها میگم
بزرگترین اونوقت از قالب ریپ شده استفاده میکنه :d
advertise
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
poriya_hashie
میخواید الان 20 تا هاستینگ اینجا برای شما بگم که قالب سایتشون یکی هست؟
درسته کمی تاثییر داره اما کسی که به یک جمله بخواد اعتماد کنه و تحقیق نکنه که از همون شخص بخره بهتر هست
البته میگم همون شخص منظورم این سایت نیست چون من حتی نمیدونم کدوم سایت هست من برای این جمله ها میگم
اسم سایت که تو قالب هست اما همه مشتری ها در این مورد هاستینگ ها رو نمیشناسند فک نکنم بدونند کدوم بهترینند و کدوم بدترین به راحتی به این جمله ها اعتماد میکنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Roham
بزرگترین اونوقت از قالب ریپ شده استفاده میکنه :d
advertise
کلا مسئله ریپ رو بزاریم کنار به نظره من اینکار یه بی احترامی به هاستینگ های بزرگ هم هست
اسم سایت از داخل عکس حذف چون که ما قصده ریختن آبرو کسی رو نداریم فقط میخواستم شما هم نظرتونو راجب این مسائل بگید
الان شما ناراضی هستین ؟
شما دلیل بیارین اگه ناراضی هستین . البته طبق قوانین وب هاستینگ تالک مطرح کنید .
خوبه که عکستونم کامل نیس ببینیم نوشته طراحی و کپی برداری محفوظه یا نه :->شما که با نوشته ها مشکل دارین بگردین شاید همچین چیز دیگه پیدا میشه یا نه ؟ ! :d
دوست عزیز این که مشکلی نیست!!!!نوعی تبلیغ و بزرگ نمایی هست.شاید با همین ترفند تونستند مشتری فراوانی جمع کنند و بزرگترین شدن انشالله در آینده.
هدف اینه مشتری راضی باشه.
ضمنا الان شما تبلیغات بانک ها رو ببینید.همشون میگن برای اولین بار در ایران ...را ارائه میدهیم.یا میگن اولین بانک خصوصی کشور یا اولین بانک ایرانی یا......
این مثال فقط یک مثال بود و هزاران مثال دیگر موجود است
موفق باشید