سلامبه يك شريك كه برنامه نويسي php بلد باشه جهت شراكت در راه اندازي يك سايت نيازمنديم. البته 80 درصد كار انجام شده ولي چند تا مشكل كوچك و بزرگ داره كه براي حل اون ها نيازمند يك شريك آشنا به برنامه نويسي هستم.آدرس سايت:g o l h a . in fo
نمایش نسخه قابل چاپ
سلامبه يك شريك كه برنامه نويسي php بلد باشه جهت شراكت در راه اندازي يك سايت نيازمنديم. البته 80 درصد كار انجام شده ولي چند تا مشكل كوچك و بزرگ داره كه براي حل اون ها نيازمند يك شريك آشنا به برنامه نويسي هستم.آدرس سايت:g o l h a . in fo
این سایت جوملاست .
بله با جوملا ايجاد شده البته مشكلاتي دارد كه هنوز حل نشده
در صوتیکه خواستید میتونید با شرکت ما در تماس باشید
موفق باشید
نبود كسي؟
شما یک برنامه نویس میخواهید که با جوملا کار کند و با اون ادد آنی که نصب کردید آشنا باشد .
در انجمن های جومفا ، جومینا و ... بگردید .
باید بیشتر توضیح بدید
شاید بتونم کمک کنم
مثلا در بخش گروه هاي سايت "مدير هر گروه " مجوز حذف پست هاي ساير كاربران عضو گروه را ندارد و من نمي دونم كجاي برنامه نويسيش بايد تغيير ايجاد كنم و چه تغيير ي بايد ايجاد كنم تا "مدير گروه " امكان حذف پست ها و مطالب ساير كاربران عضو گروه را داشته باشد.
يا مثلا مي خواهم در قسمت گروه ها هر پستي كه ايجاد مي شود يك لينك به اون پست وجود داشته باشد در حالي كه الان فقط كل گروه داراي لينك اختصاصي هستند نه پست هاي گروه و....
اگه بتوانيد به من كمك كنيد درصدي ا سهام سايت (از 5 تا 49 درصد ) سايت به فرد كمك كننده داده مي شود