1 فایل پیوست
آموزش بروز رسانی Kernel در لینوکس
سلام
برای کار کردن با کرنل پیشنهاد میکنم کتاب Linux Kernel in a Nutshell رو بخونید چاپ 2006 خواستید بنده این کتاب رو به صورت CHM و PDF دارم میتونم در اختیارتون بگذارم .
اما ساده ترین راه ارتقای کرنل رو توی این فیلم سعی کردم آموزش بدم برای کسانی که اطلاعات زیادی ندارن و درواقع حرفه ای نیستند . برای کامپایل چندین راه هم وجود داره که شما عزیزان میتونید با سرچ کردن به اون راه ها دست پیدا کنید .
عزیزان کرنل رو روی سنت او اس کامپایل کردم درواقع روی ماشین های Redhat تست شده و استفاده در ماشینهای Debian / UBUNTU به عهده ی خودتون میباشد .
ممکن هست در طول ارتقا با ارور هایی مواجه بشید که میتونید توی همین تاپیک ارور ها رو برای رفع به اشتراک بگذارید .
ارور ماژول vmware_baloon رو بنده نتونستم رفعش کنم اگر کسی تونست کمکی کنه خوشحال میشم اما این ارور مشکلی رو ایجاد نمیکنه میتونید مثل بنده ازش صرف نظر کنید .
مدت زمان تقریبی عملیات ارتقا 1 ساعت هست که امکان داره بیشتر هم بشه پس اگر بیشتر شد نگران نباشید و صبور باشید .
آموزش پچ کردن هم به زودی براتون خواهم گذاشت .
با تشکر از دوستان
موفق باشید
فایل پیوست 7638
پاسخ : آموزش بروز رسانی Kernel در لینوکس
ممنون به خاطر آموزش یادم میاد دنبالش میگشتم قبلا ها که کدش رو با هزار تا زحمت به دست آوردم
ممنون به خاطر حس آموزش
1 فایل پیوست
دستورات مورد نیاز پیوست شد .
دوست عزیز من الان انجام دادم وقتی ریبوت میکنم و با کرنل جدید میخوام بیام بالا تو بوت گیر میکنه و بالا نمیاد کسی میدونه مشکل از کجاست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vpsiran
دوست عزیز من الان انجام دادم وقتی ریبوت میکنم و با کرنل جدید میخوام بیام بالا تو بوت گیر میکنه و بالا نمیاد کسی میدونه مشکل از کجاست؟
با این مقدار اطلاعات نمیشه جواب داد باید اطلاعات بیشتری بدین . مثلا ارورها . مرحله دقیق تره گیر کردن .
احیانا وارد ramfs نمیشه ؟
مراحل رو دقیق پیش رفتید ؟
تنظیمات Grub رو انجام دادید؟
بیشتر توضیح بدید همونطور که دوستمون گفتند با این اطلاعات نمیشه کاری انجام داد
اما نگران نباشید کرنل قبلی هنوز روی سیستم وجود داره پس از ریبوت وارد منوی گراب بشید و کرنل قبلی رو انتخاب کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
---
مراحل رو دقیق پیش رفتید ؟
تنظیمات Grub رو انجام دادید؟
بیشتر توضیح بدید همونطور که دوستمون گفتند با این اطلاعات نمیشه کاری انجام داد
اما نگران نباشید کرنل قبلی هنوز روی سیستم وجود داره پس از ریبوت وارد منوی گراب بشید و کرنل قبلی رو انتخاب کنید
بله عزیز وارد کرنل قبلی میشه ولی با کرنل جدید مشکل داره مراحل رو دقیقا انجام دادم بدون مشکل نصب شد ولی مشکل تو بالا اومدن اونه من هم عکسی از ارور هنگام بوت رو گزاشتم ممنون میشم راهنمایی کنید
http://up.irantrack.com/images/gigyzzblkugtbqs9t41a.jpg
به نظزم مشکل از فایل grub.conf هستش دوستان دستور معادل update-grub درابونتو در centos چیه ؟
ابونتو از grub ورژن 2 استفاده میکنه
که البته معادل دستور گراب آپدیت همین sudo grub-update هست .
Grub 2 Basics - Ubuntu Forums
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
---
دوست عزیز معادل این دستور رو در centos میخوام چون این دستور تو centos کار نمیکنه
سوال دوم دوست گرامی شما تو فیلم از چه توزیعی از لینوکس و چه ورژنی استفاده کردید؟