به نام خدا
سلام دوستان میخواستم بدونم بهترین درگاه پرداخت آنلاین متعلق به کدوم بانکه؟
فقط میخوام کمترین دردسر داشته باشه
با تشکر فراوان
خدانگهدار
نمایش نسخه قابل چاپ
به نام خدا
سلام دوستان میخواستم بدونم بهترین درگاه پرداخت آنلاین متعلق به کدوم بانکه؟
فقط میخوام کمترین دردسر داشته باشه
با تشکر فراوان
خدانگهدار
بجز بانکها زرين پال بهترين درگاه واسطه رو ارائه ميده.
برای سايت شما کلی تبليغ ميکنه و کلی مشتری جذب سايت شما ميشن.
بهترین درگاه ملت هست. بنده با پنج تا بانک قرارداد دارم ولی ملت رو پیشفرض گذاشتم.
تسویه حساب آنی + بدون کارمزد + قابلیت ستل کردن توسط خود مدیر فروشگاه بدون نیاز به تماس با بانک.
ملت
پارسیان
پاسارگاد
اگر درگاه غیر مستقیم خواستین زرین پال،تک پرداخت پیشنهاد میشه
درود
از درگاه هایی که کمتر به مشکل قطعی و این موارد بر خوردن به پارسیان میشه اشاره کرد ولی از مواردی که دوستان زیاد علاقه نشون نمیدن تسفیه حساب در صبح روز بعد است و بانک ملت به دلیل نداشتن کارمزد و تسفیه حساب آنی و همچنین امکانات مانند ستل کردن مورد توجه بیشتری هست البته باید گفت مشکلاتش هم به همون اندازه زیاد هست!!
و از درگاهای واسطه اگر بخواید بنده پی لاین و پارسپال را توصیه میکنم!
بانک ملت بگیر دردسر نداره یک فورم هست پر میکنی میفرستی براشون
لطفا در مورد ماژول بانک ملت بسیار مراقب باشید ، این ماژول یک مشکل امنیتی دارد و به راحتی میتوان اطلاعات را به سوی یک سرور دیگر منحرف کرد و خرید موفق انجام داد اما پولی به حساب فروشگاه نمی آید چون در واقع اطلاعات به سمت یک سرور میانی هدایت شده اند. شما در گزارش فروش حتی شماره پیگیری هم میبینبید اما این شماره ساختگی و مشابه شماره های پیگیری بانک ملت هست اما اگر شماره را به بانک اعلام کنید میگن همچین شماره ای وجود نداره لطفا حتما خریدهایی که با درگاه ملت در یکماه گذشته انجام شده چک کنید و لذا تا اطلاع ثانوی از این ماژول استفاده نکنید. این مساله به خصوص برای سایتهایی که کارت شارژ یا محصولات الکترونیکی و تحویل انلان میفروشن اتفاق افتاده
ما با بخش فنی بانک ملت صحبت کردیم تا رسیدیم به اقای *** خیلی راحت میگه: "بله اگه کسی واقعا بخواد میتونه این کارو انجام بده "
خلاصه که اینا حرف گوش نکردن تا ما با حراست بانک ملت صحبت کردیم و اعلام کردیم که اگر موضوع پیگیری نشه ما اعلام رسانه ای انجام میدیم و حالا مثه اینکه یه مقدار به فکر افتادن که کلا ببینن جریان چیه
این اصطلاح 100% رو نمیدونم چرا همه به راحتی به کار میبرن
بله ممکنه ماژول مشکل داشته باشه که البته ماژول نویس این قضیه رو رد میکنه اما وقتی که بانک خودش قبول داره قضیه رو دیگه چی میشه گفت؟؟
این مساله به این دلیل که طرف خیلی راحت میتونه مثلا کارت شارژ خرید شده رو مصرف کنه و کسی هم حوصله نمیکنه برای 10 20 تومن پیگیری کنه قضیه رو، اتفاق میافته و چیزی که تا حالا من از چند فروشگاه دیگه هم شنیدم بیشترین موضوع روی فروشگاههای کارت شارژ هست که بر اساس freer یا مثلا خود echarge هم مستعد این باگ هست خب اونا روزانه شاید 100 میلیون فروش داشته باشن اون وسط 50 تومن گم میشه اصلا کسی هم نمیفهمه اما برای سایتی که 100 تومن در روز میفروشه و حواسش به فروش ها باشه این قضیه به راحتی روشن میشه
یه نکته رو بگم اینکه شماره پیگیری های بانک کلت در حال حاضر 11 رقمی هست اگه شماره 12 رقمی دیدید حتما چک کنید که پول اومده یا نه
چند نفر از کسانی که به این کار مشغولن و یه راه درامد شده این کار براشون رو در اینده که پیگیری فتا به نتیجه برسه معرفی میکنم بهتون و اینکه در همین فروم و چند فروم دیگه هم عضو هستن