سلام
میخواستم بدوتم کسی توی این فروم هست که ار دیتاسنتر yesup کانادا سرور بفروشه ؟
کسی پارتنر از این دیتا سنتر میشناسه ؟ (مثل الما هاست که پارتنر redstation هست و یا فرانتورک که تغریبا میشه گفت پارنتر ovh هستن)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
میخواستم بدوتم کسی توی این فروم هست که ار دیتاسنتر yesup کانادا سرور بفروشه ؟
کسی پارتنر از این دیتا سنتر میشناسه ؟ (مثل الما هاست که پارتنر redstation هست و یا فرانتورک که تغریبا میشه گفت پارنتر ovh هستن)
آقا پرهام (Mr_Parham) سرور های این دیتاسنتر رو میفروختن.
سرور اختصاصی فقط پانزده هزار تومان (ماه اول) - تعداد و مدت محدود
ببخشید ولی من نگفتم سرور میخوام گفتم کسی که میفروشه معرفی کنید
و اینکه فکر کنم توی بخش اموزشی نمیشد افر داد ولی باز هم از هر دو عزیز ممنونم
انشا الله مزاحمتون میشم (اخر تابستون)
یه سوال دیگه الان سرور های جدید اپلود باز را کی میخره ؟
جسارت به کسی نیست ! ...
اما آلما هاست رو به هیچ وجه با فرا نتورک یکی نکنید !!!!
آلما هاست حداقل 10 تا 15 هزار پوند پیش دیتا سنتر deposit کردن !!! شرکت ثبت شده در انگلستان هستند و نماینده، پرسنل و حضور همیشگری در دیتاسنتر دارند !!! بر روی سیاست های قیمت گذاری و ارائه سرویس دیتاسنتر تاثیر گذار هستند و خیلی از موارد دیگه !!!
اما کسی که حتی شرکت ثبتی در ایران ندارند و فقط ریسلر غیر رسمی دیتاسنتر هستند بحثش جداست !
موفق باشید.
یا پارتنر هستن یا نیستن . چیزی به اسم تقریبا پارتتر نداریم .
آلماهاست پارتنر هستن و فرانتورک نیستن .
برای YesUp هم می تونید از خودشون بپرسید که پارتنر ایرانی دارن یا خیر .
بهتره داخل سیستم کاربری یس آپ عضو بشید و یک تیکت راجب خرید سرور بزنید ؛ هر نکته ای مد نظر هست بگید ..
ما برای پرداخت 3 ماهه به جای 89$ ؛ 44$ میتونستیم پرداخت کنیم .. ( تقریبا 20-25 روز پیش ) خیلی با مشتری راه میان .
تا جایی که من میدونم ندارندنقل قول:
یا پارتنر هستن یا نیستن . چیزی به اسم تقریبا پارتتر نداریم .
آلماهاست پارتنر هستن و فرانتورک نیستن .
برای YesUp هم می تونید از خودشون بپرسید که پارتنر ایرانی دارن یا خیر .
قرار بود ما باهاشون کار کنیم تو ایران اما به خاطر بعضی مسائل فعلا شروع نکردیم به فروش رسمس سرورهاشون در ایران اما سرور ازشون داریم
واقعا از لحاض پشتیبانی و کیفیت بیست هستن
اگه سوالی بود میتونیم راهنمایی کنیمنقل قول:
بهتره داخل سیستم کاربری یس آپ عضو بشید و یک تیکت راجب خرید سرور بزنید ؛ هر نکته ای مد نظر هست بگید ..
ما برای پرداخت 3 ماهه به جای 89$ ؛ 44$ میتونستیم پرداخت کنیم .. ( تقریبا 20-25 روز پیش ) خیلی با مشتری راه میان .