پیشنهاد مفید برای فروشنگان (در مورد ارزان فروشی بعضی همکاران)
این روز ها رقابت بین بعضی فروشنده ها سر قیمت شده به جای کیفیت. بعضی ها سعی میکنند انقدر قیمت رو پایین بیاورند تا مشتری با سود 2 تومن داشته باشند! ولی کیفیت و پشتیبانی 0 اما این مشتری از همجا بی خبر میره یه سرویس میگیره 5 تومن و بعد ...
بار قبل یه تایپک زدم که به انجمن یه پیشنهادی داده بودم اما انجمن قبول نکرد و گفت:
مسئولیت خرید و فروش های انجام شده در سایت به عهده طرفین میباشد و انجمن وب هاستینگ تالک هیچ مسئولیتی بر عهده ندارد.
خوب پس اگه مسئولیت خرید و فروش انجام شده در سایت به عهده ما است یه نظری به فروشنده ها دارم
یه تایپک بزنید
و توش نکاتی که در مورد استاندارد بودن سرور هست را نوشته تا مشتریان عزیز کمی از سرویس ها اطلاع پیدا کنند
مثلا بگید آقا سرویس رم 256 مگابایت با 15 گیگ هارد از فلان دیتا سنتر ها قیمت استاندارد 15 تومنه، زیر این قیمت سرویس دارای کیفیت مناسبی نیست
با کمی توضیح
این ها رو یک نفر ننویسه. کم کم دوستان در یک تایپک دیگه نظر بدهند و اگر دوستان موافقت کردن به آن تایپکی که مشتری قرار هست سر بزنه بنویسند. در این حالت میشه گفت تا 50% باعث آگاهی مشتری ها میشه،
و یه نظر خوب دیگه اینه هر فروشنده ای که با این تایپکی که من دارم در موردش میگم موافقت میکنه، جهت حمایت از این تایپک و بالا بردن سطح آگاهی مشتری که باعث سود بیشتر خود نیز میشد، لینک تایپک را در پست فروش خود وارد نماید تا مشتری در هنگام خرید اول به آن پست مراجعه نماید و سپس خرید خود را انجام دهد
دوستان اگه همراهی کنید برای شما 100% سود دارد. سپاس
مثلا اگر سه - چهار شرکت پارامترهای یکسانی داشته باشند که بسیار زیاده این حالت ( چون ما سرویس دهنده واقعی نیستیم - ما خودمون مشتری دیتاسنتر به حساب میایم و وابسته به خدمات و سرویس های نرمافزاری و سخت افزاری و شبکه ای انها ) تو این شرایط آفر ها یکسان بوده و مشتری با ده بیست سی چهل ... باید سرویسشو انتخاب کنه - و البته فراموش نشه پارامتر های مربوط به شرکت سرویس دهنده ( ما و دوستان ) هم تعیین کننده هست اما درصدش همچین زیاد نیست ( قبلا بود )
پاسخ : پیشنهاد مفید برای فروشنگان (در مورد ارزان فروشی بعضی همکاران)
ممنون از نظر مفید شما، اما هر مشکلی یه راه حلی دارد
یه نظر دیگر:
وقتی که میگوییم رم 256 از 15 تومن به بالا خوبه اما حد آخرش هم 25 تومن باشه که در این حالت بعضی از فروشندگان سو استفاده نکنند.
اگر مشتری به سرویس یکسان بر خورد، سرویسی را انتخاب می کند که کیفیت بیشتر و مشتریان آن رضایت بیشتری دارند
البته نمیتوان گفت که سرویس ها یکسان هستند، بلگه کیفیت پشتیبانی هم تاثیر زیادی دارد!
---------------------------------------------------------------------------------
دوستان خواهشا حتما نظر بدید. ممنونم
راه حل کمی سادهتر از یکسانسازی قیمتها است:
ارائه مرجع Review برای هاستینگها...
اینکه این مرجع توسط چه کسی اداره بشه، جای بحث کارشناسی داره...
ولی وضعیت فعلی بازار که رم 1گیگ شده 8-9 تومن(نسبی گفتم)، آینده مطمئنی در پیش روی میزبانی هویدا نیست...(منظورم دوستانی که مناسبتی تخفیف ویژه ارائه میکنند نیست)
با گران شدن تدریجی قیمت ارز در چند روز آینده...
تنها نکته مثبت خداحافظی این دسته از دوستان است...
پاینده باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DATAFARM.IR
راه حل کمی سادهتر از یکسانسازی قیمتها است:
ارائه مرجع Review برای هاستینگها...
اینکه این مرجع توسط چه کسی اداره بشه، جای بحث کارشناسی داره...
ولی وضعیت فعلی بازار که رم 1گیگ شده 8-9 تومن(نسبی گفتم)، آینده مطمئنی در پیش روی میزبانی هویدا نیست...(منظورم دوستانی که مناسبتی تخفیف ویژه ارائه میکنند نیست)
با گران شدن تدریجی قیمت ارز در چند روز آینده...
تنها نکته مثبت خداحافظی این دسته از دوستان است...
پاینده باشید
ممنون از نظر نظر خوبی که دادید
اگه امکانش هست کمی بیتر توضیح بدید ممنون میشم
منم یه ایده دارم و فصد دارم عملی کنم ایده رو البته بدون موافقت و همکاری شما همکاران عزیز امکان پذیر نیست
ایده من اینه :
یه اتحادیه صنفی مجازی ایجاد می کنیم و توسط تعدادی از همکاران ( با توجه به رای اکثریت که نظر سنجی در همین انجمن ایجاد می کنیم ) مدیریت میشه
بعد هاستینگ ها باید سایتشون رو توی این پایگاه ثبت کنند ( مثل کاری که ساماندهی می کنه ) و یه مجوز مجازی برای سایت می گیرند + یه نماد اطمینان که توی سایتشون درج می کنند
بعد اتحادیه حداقل و حداکثر قیمت رو تعیین می کنند + اینکه هر هاستینگ می بایست چه قیمتی عرضه کند
بطور مثال هاستینگی که سرور پایینی دارد قیمت هم پایین تر و هاستینگ با سرور قدرتمند قیمت هم بالا تر
حالا نظرتون چیه؟ هستید با من که طرح رو به مرحله اجرا برسونیم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pars98
منم یه ایده دارم و فصد دارم عملی کنم ایده رو البته بدون موافقت و همکاری شما همکاران عزیز امکان پذیر نیست
ایده من اینه :
یه اتحادیه صنفی مجازی ایجاد می کنیم و توسط تعدادی از همکاران ( با توجه به رای اکثریت که نظر سنجی در همین انجمن ایجاد می کنیم ) مدیریت میشه
بعد هاستینگ ها باید سایتشون رو توی این پایگاه ثبت کنند ( مثل کاری که ساماندهی می کنه ) و یه مجوز مجازی برای سایت می گیرند + یه نماد اطمینان که توی سایتشون درج می کنند
بعد اتحادیه حداقل و حداکثر قیمت رو تعیین می کنند + اینکه هر هاستینگ می بایست چه قیمتی عرضه کند
بطور مثال هاستینگی که سرور پایینی دارد قیمت هم پایین تر و هاستینگ با سرور قدرتمند قیمت هم بالا تر
مخالفم . بقیه هم مخالفن .
بار ها مطرح شده حتی توسط خودم اما امکانش نیست . چون سیاست های قیمت گذاری و ... هر شرکت مربوط به خودش هست . هاستینگ هم مثل مرغ و گوشت نیست که قیمت مرجع براش بذارن !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pars98
ایده من اینه :
ممنون از نظر شما ولی در این حالت یه مشکل هست
رقابت در بین فروشنده ها خیلی کم میشه و مشتری توان ارتباط با دیگر مشتریان و شنیدن نظر آنها در رابطه با سرویس دهی رو نداره
لطفا بقیه همکاران هم ایده و نظراتشون و بگند تا به یه نتیجه واحد برسیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.076
ممنون از نظر نظر خوبی که دادید
اگه امکانش هست کمی بیتر توضیح بدید ممنون میشم
خواهش میکنم.
یک مرجع معرفی و سنجش(نسبی) کیفیت هاستینگها(در زمینه هاست اشتراکی و مجازی و...) و امکان نمرهدهی مرجع و کاربران به ارائهدهنده خدمات میزبانی...
بسان تارنمای: Hosting Review: Web hosting comparison site rates, reviews best web hosting companies
و: http://www.hostreviewsite.com/top10.php
سخت هست، ولی باید میزبانان فرهنگ نقد را داشته باشند...
شاید نشه قیمت رو یکی کرد، ولی سنجش کیفیت بهترین راه هست...