کمک در روشن کردن فایروال روی ویندوز سرور 2003
با سلام.
من یک وی پی اس داشتم که سیستم عاملش سرور 2003 هست.
میخواستم فایروال رو روشن کنم برای جلوگیری از حمله های خارجی و مشکلات اما میترسم یک موقع پورت ریموت دسکتاپ رو ببندم.
اگر کسی روش کامل و صحیح روشن کردن فایروال روی ویندوز سرور 2003 رو داره توضیح بده.
پاسخ : کمک در روشن کردن فایروال روی ویندوز سرور 2003
کاسپرسکی برای سرور دیگه ورژن جدید بیرون نمیده
ورژن 8 آخریش بود که من نصب کردم اصلا کار نکرد.(نصب شد اما کار نمیکرد )
حالا شما نصب کردی لینکشو و روششو بگو
برای فایروال هم برای برنامه آنتی تک ( وی چی ان ) مجبور شدم فایروال رو ببندم اما مشکلی که الان دارم وقتی میخوام از تو سرور برنامه رو بلوک کنم تا به اینترنت دسترسی نداشته باشه نمیدونم چیکار کنم - چون فایروال خاموشه
چطوري فايروال را فعال كنيم هر كسي كه بلد است قدم به قدم گام به گام فعال سازي را به من بگوييد
درضمن اين نكته را براي من در نظر بگيريد كه يك بار من نود سرور را نصب كردم رويش قايروال نود بعد از نصب آنتي ويروس نود تحت سرور فايروالش فعال شد ديگه سرور ريموت نمي شد با برنامه ي ريموت دكستاب بعد از مسيري كه هر كي بلد است به من توضيع مي دهد يك روشي در كنارش به من بگويد كه بعد از فعال سازي فايروال در سرورم بار بعدي بتوام به آن با برنامه ي ريموت دكستاب ريموت كنم
خواهش مي كنم تمعنا مي كنم هركي كه بلد مي باشد من را راهنمايي كند
:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:( (:((:((:((:((:((:((:((
حتی کسپرسکی 2011 رو هم میشه رو سرور نصب کرد! 2012 رو چک نکردم! ممکنه اونم بشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina_mech
حتی کسپرسکی 2011 رو هم میشه رو سرور نصب کرد! 2012 رو چک نکردم! ممکنه اونم بشه.
مي خواهم فايروال خود ويندوز را فعال كنم اگر مي دوني چطوري آن را فعال كنم كه هر موقع كه بخواهم ريموت كنم ريموت شود نه كه فايروال مانع ورود و ريموت كردن من شود آيا شما مي توانيد من را راهنمايي كنيد ؟
خواهش مي كنم من را رهنمايي كنيد
:(( :((:(( :((:(( :((:(( :((:(( :((:(( :((:(( :((:(( :((:((
كي مي تونه به غير از اين كاربر من را راهنمايي كنه ؟
خواهش مي كنم من را رهنمايي كنيد
:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:( (:((
÷ورت 3389 رو باز کنید سپس فایروال رو اجرا کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
پورت 3389 رو باز کنید سپس فایروال رو اجرا کنید
مي خواهم فايروال خود ويندوز را فعال كنم اگر مي دوني چطوري آن را فعال كنم كه هر موقع كه بخواهم ريموت كنم ريموت شود نه كه فايروال مانع ورود و ريموت كردن من شود آيا شما مي توانيد من را راهنمايي كنيد ؟
با اين روشي كه گفتيد مشكلي را كه در خط بالا مطرح كردم حل مي شود اگر مي شودمن مبتدي هستم درست گام به گام من را راهنمايي كنيد تا پرت 3389 را باز كنم و بعدش فايروال را اجرا كنم من را گام بگام و قدم به قدم راهنمايي كنيد چون من مبتدي هستم و بلد نيستم اين پورت را فعال كنم قدم به قدم من را راهنمكايي كنيد ؟
:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:( (:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((: ((:((:((:((:((