نمایندگی پنل اس ام اس می خوام
سلام
نمایندگی اس ام اس انبوه می خواستم
البته هر جا قیمت می کردم یک سری مشکلات داشت
اول از همه اس ام اسی 8.4 بود اما با مالیات میشد 8.8
خط ها به صورت سالانه باید 40% مالیات پرداخت کنند
برای خود پنل هم باید 40% مالیتات به صورت سالیانه پرداخت کنم
یک نمایندگی می خوام که این مالیات ها رو حداقل کنه
پاسخ : نمایندگی پنل اس ام اس می خوام
من طاها24 رو پیشنهاد میکنم که یک نگاهی بکنین
در صورتی که هنوز موفق به گرفتن نمایندگی نشدید بگید تا راهنمایی کنم. چه کار کنید تا بهترین نمایندگی و با بهترین تعرفه بگیرید .
پیغام خصوصی بدید .
کاملترين پنل نمايندگی رو عصر اس ام اس ارائه ميده:
کد:
http://www.asresms.net
جالبه بدونيد روی پنلی که عصر اس ام اس برای شما فعال ميکنه نزديک به حدود 10 مليون تومان هزينه خريد بانک های مختلف شده.
آیا حتما میخواین برروی دومین مجزا کار کنید ؟
من میتونم به شما نمایندگی واگذار کنم با پرداخت سالیانه 300 هزار تومان سالیانه
هزینه هایی که فرمودید 40% ها برای تمدید سالیانه خطوط هستند نه مالیات .
این هزینه ها در همه سرویس دهنده ها معمولا وجود دارند .
با سلام
اگر همچنان تمایل به اخذ نمایندگی دارید سرویسهای مناسبی رو میتونم در اختیارتون بزارم
نگین ارتباط
0511-2299050
سلام
ما هم میتونیم در خدمتتون باشیم.
نقل قول:
sales[at]anipayamak.com
بنده تجربه کار کردن با یکی دو نفر از همین دوستانی که در تاپیک به شما آفر دادند رو داشتم ، شدیدا پیشنهاد میکنم گول قیمت پایین و آفر های گذری رو نخورید . هزینه کنید ، تحقیق کنید ، از مشتریانشون ( مشتری حقیقی نه لیستی که خودشون بهتون میدن ;) ( سوال کنید ، یک پنل پیامک ازشون به صورت تستی خرید کنید و سرویس دهی و پشتیبانی و سایر موارد رو بررسی کنید و بعد اقدام به خرید کنید .
دوستان بدون تعهد و بدون تخصص کاری در این انجمن فراوانند نمونه چند نفری که در همین تاپیک به شما آفر دادند .
موفق باشید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HematYar
بنده تجربه کار کردن با یکی دو نفر از همین دوستانی که در تاپیک به شما آفر دادند رو داشتم ، شدیدا پیشنهاد میکنم گول قیمت پایین و آفر های گذری رو نخورید . هزینه کنید ، تحقیق کنید ، از مشتریانشون ( مشتری حقیقی نه لیستی که خودشون بهتون میدن ;) ( سوال کنید ، یک پنل پیامک ازشون به صورت تستی خرید کنید و سرویس دهی و پشتیبانی و سایر موارد رو بررسی کنید و بعد اقدام به خرید کنید .
دوستان بدون تعهد و بدون تخصص کاری در این انجمن فراوانند نمونه چند نفری که در همین تاپیک به شما آفر دادند .
موفق باشید .
دوست عزیز اگه کار کردید باید اسم ببرید نمیشه که شما کلی یه چیزی و بگی .
هر کسی که میاد این تاپیک میخونه از کجا بدونه اون نفرات کیا هستن ؟!
پیدا کردن سخت هست شما نام ببر . چون توهینی است به دیگران که جزو اون دسته ای که شما اشاره میکنید نیستند.
راحت ترین کار این هست که وقتی میزنه تعرفه ارسال 8.5 بدونی داره از خودش میگه . من که فکر نکنم با این قیمت کسی ارسال کنه پیامک .