ثبت سرور اختصاصی و مجازی دز مدیریت whmcs
با سلام
در مدیریت Whmcs میخوام مشخصات سرورهای مجازی و اختصاصی که داریم رو وارد کنم ، از کدوم قسمت و چه جوری؟
از قسمت تنظیمات / سرورها / میرم ولی اطلاعات زیادی می خواد که من ندارم! من فقط این مشخصات رو دارم: فضا ، رم ،cpu ، و مشخصات IP Address, Hostname رو از کجا بیارم؟
پاسخ : ثبت سرور اختصاصی و مجازی دز مدیریت whmcs
شما می خواهید بعد از پرداخت مستقیما خودش هاست بسازه یا اینکه مشخصات ورود رو بهش بدید بعد هر کی پرداخت کنه یکیش رو بهش بده؟
سلام
میشه یکم سوالتونو واضح تر بپرسید؟
شما می خواهید که whmcs بعد از پرداخت به صورت خودکار هاست رو بسازه یا نه، اینکه شما هاست رو بسازید اطلاعاتش رو به whmcs بدید و بعد از پرداخت اطلاعات ورود به هاست رو نشون بده
اگر خواستید اطلاعات رو ارسال کنید براتون کاری می کنم که وقتی کاربر سفارش داد بعد از پرداخت خودکار هاست رو بسازه و تحویل بده
(رایگان )
سلام ، از پیگیریتون ممنون!
یه سری سرور مجازی و اختصاصی با مشخصات کلی دارم که باید ثبت کنم ، فعلا توی همون قسمت خدمات/محصولات وارد کردم ،
در مورد قسمت ثبت سرور که توی مدیریت whmcs هست یه اطلاعاتی می خواستم کسب کنم ، اگر میشه هر دو حالت رو که گفتین یه توضیح مختصر بفرمایید.
خواستین پیغام خصوصی کنید بررس کنم
متوجه نشدم میخواید سرور اختصاصی و مجازی بفروشید و یا هاست ؟
هر دوش ، با ثبت هاست مشکلی ندارم ، ولی نمیدونم سرورهای اختصاصی و مجازی هم به همون صورت ثبت میشن؟و آیا به قسمت سرور توی تنظیمات مدیریت whmcs که مشخصاتی مثله ip و اینا می خواهد مربوط میشه یا نه؟
در مورد ثبتش که اتوماتیک انجام بشه هم به دوستان پیام خصوصی فرستادم منتظر جواب هستم.
مرسی
برای سرور ، آی پی و نام سرور ها و رمز عبور و ... میفرسته اون هم اتوماتیک نه بعد از نصب باید وارد مشخصات محصول کنی بعد ایمیل خوش آمد گویی رو که روی سرور تنظیم هست ارسال کنید