محدود کردن bw برای هر سرور مجازی
ضمن عرض سلام خدمت اساتید
سوالی که برای بنده پیش اومده این هست که ایا امکان محدود کردن پهنای باند مصرفی برای کاربران سرور مجازی از طریق مجازی ساز vmware exsi 5 وجود دارد یا خیر ؟
با تشکر فراوان
پاسخ : محدود کردن bw برای هر سرور مجازی
بستگی داره سیستم برچه اساسی باشه اگر براساس روتر باشه که براحتی میشه نمونش دیتا سنتر هتزنر که بر اساس روتر هست
توی دیگر دیتا سنترها تا حدودی میشه از توی تنطمیات محدود کرد که البته فقط سرعت اپلود محدود میکنه ولی کنترلی روی سرعت دانلود نمیشه داشت
ببینید من منظورم به محدود کردن سرعت دانلود و آپلود نبود ، منظورم این هست که هر کسی یه مقداری بتونه مصرف بکنه از پهنای باند !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ariacloud
ببینید من منظورم به محدود کردن سرعت دانلود و آپلود نبود ، منظورم این هست که هر کسی یه مقداری بتونه مصرف بکنه از پهنای باند !
خیر این مورد رو خود vmware نمیتواند انجام دهد.
شما باید از نرم افزار های مانیتورینگ استفاده کنید و در زمان استفاده بیش از حد آن را ساس کنید!
نرم افزار هایی زیادی در این رابطه موجودهست مانند : PRTG & CACTI...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ariacloud
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taghi.karimi
خیر این مورد رو خود vmware نمیتواند انجام دهد.
شما باید از نرم افزار های مانیتورینگ استفاده کنید و در زمان استفاده بیش از حد آن را ساس کنید!
نرم افزار هایی زیادی در این رابطه موجودهست مانند : PRTG & CACTI...
PRTG Network Monitor v9.1.5.1899
خیلی لطف کردید
اگر آموزش تنظیم کردنش با سرور رو فقط اگر کسی بتونه قرار بده ( البته به زبان پارسی ) ممنون می شم
دوستان خیلی ممنون واسه معرفی این برنامه
ولی فک نمی کنم کسی که سطح زبان انگلیسیش متوسط باشه و آشنایی کامل با برنامه داشته باشه بتونه باهاش کار کنه
اگر راهنمایی بفرمائید ممنون می شم
با تشکر
آموزشهای راه اندازی آن تقریبا داخل انجمن هست!
جستجو بفرمائید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taghi.karimi
آموزشهای راه اندازی آن تقریبا داخل انجمن هست!
جستجو بفرمائید!
جستجو هم فرمودیم :)
دوست عزیز ، اگر بنا بر جستجو کردن بود مطمئن باشید بنده تاپیک جدید ایجاد نمی کردم !!
فقط تنها چیزی که دستگیرم شد ظاهراً در ویندوز سرور 2003 باید snmp رو فعال کرد تا بشه برنامه مربوطه رو وصل و استفاده کرد !
حالا دوستان من راجع به نصب و نحوه اتصالش سوال دارم و نیاز به یک آموزش ساده و کاربردی ، آموزش خود سایت رو هم دیدم ، کسی از اساتید منبعی ، مقاله ای در این رابطه ارائه بدن عالی می شه
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ariacloud
جستجو هم فرمودیم :)
دوست عزیز ، اگر بنا بر جستجو کردن بود مطمئن باشید بنده تاپیک جدید ایجاد نمی کردم !!
فقط تنها چیزی که دستگیرم شد ظاهراً در ویندوز سرور 2003 باید snmp رو فعال کرد تا بشه برنامه مربوطه رو وصل و استفاده کرد !
حالا دوستان من راجع به نصب و نحوه اتصالش سوال دارم و نیاز به یک آموزش ساده و کاربردی ، آموزش خود سایت رو هم دیدم ، کسی از اساتید منبعی ، مقاله ای در این رابطه ارائه بدن عالی می شه
با تشکر
سلام . لطفا نوع مجازی ساز خود . نوع روتر مورد استفاده . دیتاسنتر و سرویس دهنده خود را بطور کامل معرفی کنید تا بدون نیاز به گوگل کردن جواب قطعی و کامل را برایتان بنویسم