دوستان هاست لینوکس 500 مگ یا 1 گیگ معتبر خارجی میخوام با امکانات نامحدود و خوب اگر لطف کنید چند نمونه معرفی کنید ممنون میشم.
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان هاست لینوکس 500 مگ یا 1 گیگ معتبر خارجی میخوام با امکانات نامحدود و خوب اگر لطف کنید چند نمونه معرفی کنید ممنون میشم.
کسی نیست کمکی کنه؟
سایت زیر چطور هست معتبر است؟
کد:http://www.estrowebservices.com/sharedhosting.php
دوستان من میخوام مستقیم از مبدا سایت خارجی خرید کنم. این رو هم پست اول تیتر تاپیک مشخص است.به حد کافی از هاست های ارزان و بی کیفیت لطمه دیدم.
لطفا دوستان سایت های خودشان رو در پیام خصوصی نفرستند
با تشکر
شما از bluehost اگر می تونید بخرید
دوست عزیز من 500 مگ یا 1 گیگ لازم دارم داخل سایتش گشتم فقط نا محدود بود.امکانش هست لینک پلن هاشو ارسال کنید؟بعد سایت های ایرانی مشکل نداره؟دامین .ir چطور؟
براتون پ.خ شد
دوست عزیز شما متوجه پست های من هستید؟نمیدونم چطور باید بگم لطفا تبلیغ سایت های خودتان رو نکنید.من فقط میخوام مستقیم از سایت خارجی بگیرم
از دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟
سلام . نظر بنده BlueHost هست . کنترل پنل سی پنل 11 ارائه میکنند با کیفیت بسیار بالا . در عین حال اگر هاست ایرانی با کیفیت هم میخواهید ، از هاست های ابری پارس پک استفاده کنید . اخیرا راه اندازی شده و واقعا کیفیت بالایی دارد . بنده هیچ سنخیتی با پارس پک ندارم ، اما از همکاران هستند و مشخصا کیفیت سرویس هاشون قطعا به گوش شما هم رسیده :)
بجز BlueHost میتوانید از xlhost ، neteligent و موارد مشابه هم سرویس تهیه کنید .
اگر دنبال هاست نامحدود ابری هم هستید . سرویس Unlimited Web Hosting, Reseller Web Hosting & Domain Names | Unlimited Home واقعا سرویس خوبی هست و از لحاظ کیفیت واقعا کارشون حرف نداره . یوهاستینگ هم از این شرکت سرویس های ابریشو تهیه میکنه