با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز من به دونبال یک سرمایه گذار برای یک کار بسیار ارزشمند نیازمندم که حدودا 900 هزار دلار بتونه دسرمایه گذاری کنه کسانی که میتونن سرمایه گذاری کنن برای کسب اطلاعات بیشتر به من پ.خ کنن
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز من به دونبال یک سرمایه گذار برای یک کار بسیار ارزشمند نیازمندم که حدودا 900 هزار دلار بتونه دسرمایه گذاری کنه کسانی که میتونن سرمایه گذاری کنن برای کسب اطلاعات بیشتر به من پ.خ کنن
دوست عزیز کسی که 900 هزار دلار پول داره به نظرت میاد تو اینترنت تو همچین انجمن هایی وقتش رو می گذرونه؟
درسته ولی شاید یکی پیدا شد و سرمایه گذاری کرد
والا اینی که من میخوام حتما باید سرمایه گذار باشه والا به هیچ جا نمیرسم
بنظرم از جایی شروع کنی خیلی بهتره
البته هیچ کاری به نظرم بدون اسپانسر به جایی نمیرسه اما توی ایران زمانی اسپانسر میشن که کارت بگیره و اون زمانم اسپانسر احتیجی نیست
دقیقا...
دادا در مورد اسپانسری که میخوای من در خدمتم به من یه زنگ بزن پ.خ کردم...
راستی بازم اگه کسی بتونه حداقل یه مقدار سرمایه واسم درست کنه خیلی خوب میشه
چطوری حساب کردید که 900.000 دلار شد؟
چقدر سور رو تضمین می کنید؟ مدت زمان قرارداد چند سال هست؟
افرادی رو میشناسم که تا چند ملیارد تومان سرمایه گذاری می کنند اما هم پروژه هم تضمین برگشتتون باید بسیار بسیار مطمعن باشه
شرکت های چند ملیتی هستند
جزئیات کامل رو ارسال کنید تا ببینم چجوریه
ارسال شد
البته سود که تضمینی هستش و اینکه قرار داد 99 ساله هستش یعنی تا هستیم و زندگی میکنیک این پروژه ادامه پیدا مسکنه و شما یکی از شرکای ما میشین
با قیمت روز حواله ای دلار نزدیک به 1میلیارد و 800 میلیون تومان سرمایه است!
سود ماهانه بانکی و بازاری با صدی 3 میشه ماهی 540 میلیون تومان
یعنی اگر من این پول رو بزارم بانک بدون ریسک و دردسر ماهی 540 میلیون تومان سود برداشت می کنم
شما تضمین بیشتر از این مبلغ می کنید؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!