پاسخ : ثبت مالکیت دامنه مهم
از یکی از نمایندگان DirectI ثبت کنید. مشکلی پیش نمیاد فقط برای احتیاط Who Is خارج از ایران باشه بهتره.
من خودم دامنه ی یک شرکت رو ثبت کردم و حتی میدونستند که من ایرانی هستم ولی کاری نداشتند. حتی باهاشون مکاتبه کردم.
ممنون کجا ثبت کردی؟
اطلاعات whois رو چطور خارج ایران بدم؟اونوقت نمی تونم ادعای مالکیت داشته باشم که(ادرس خارج از ایران ندارم)؟
نماینده directi داخل ایران مشکل داره؟یعنی در صورت *****ینگ شرکت می تونه دامنه رو ازم بگیره؟:39:
سلام
در صورت تمایل می تونیم در خدمت شما باشیم
خدمات هاستینگ وطن دیتا - جستجوگر دامنه
با هر آدرسی در سایت ثبت نام کنید ، براتون دامین ایجاد می شه .
مشخصات رو فینگلیش تایپ کنید دامین درجا بهتون با پنل تحویل داده می شه و کسی هم از شما اون رو نخواهد گرفت !!!
( پنل دایرکتی )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranian1
ممنون کجا ثبت کردی؟
اطلاعات whois رو چطور خارج ایران بدم؟اونوقت نمی تونم ادعای مالکیت داشته باشم که(ادرس خارج از ایران ندارم)؟
نماینده directi داخل ایران مشکل داره؟یعنی در صورت *****ینگ شرکت می تونه دامنه رو ازم بگیره؟:39:
من تو کالیفرنیا اشنا داشتم و ادرس دوستم رو قرار دادم.
بعدشم قرار نیست که با شیلتر شدن سایت شما دامین رو ازتون بگیرن! کسی که نمیفهمه دامین از کدوم نماینده DirectI ثبت شده!
در خصوص مالکیت دامنه های بین المللی، وجود کنترل پنل اختصاصی دامنه که مختص به ایمیل آدرس مشتری باشد، دال بر مالکیت دامنه دارد. پس از خرید دامنه، شما باید یک کنترل پنل اختصاصی داشته باشید. دامنه های بین المللی را می توانید از شرکت های نماینده در ایران نیز خریداری کنید.
ببین تو ادرس را هر وقتی بخوای میتونی تغییرش بدی خوب
بعدش هم پنل دایرکتی داشته باشی همه کاراش دست خودته هیچ کس حق نداره ازت بگیره که دامنه شیلتر بشه ربطی نداره به این که نماینده بیاد دامنه را ازت بگیره که (این دقیقا ***یه خودت میتونی بری شکایت کنی حالا دامنه هرچی میخواد باشه....)
نماینده ثبت دامین هم زیاد هست
بازدید هم ربطی به این که بیان دامینا ازت ب***ن نداره
در کل اگه خیلی نگرانی میتونی بری نمایندگی بگیری که 100 دلار پول میخواد
ولی فکر نمیکنم نیاز باشه این همه نماینده یکی را انتخاب کن که مطمئن هست و دامنه را بده برات ثبت کنن و ازش استفاده کن
موفق باشی