پاسخ : زمان تمدید بعد از انتقال
آگه فقط انتقال باشه فرقی تو زمان تمدید نداره فقط پنل دامینتون عوض میشه
یعنی یه 10دلار فقط برای انتقال داده می شه ؟ یا این 10 دلار یک سال هم تمدید می کنه ؟
1 - 1-1-2013
2 - 1-1-2014
3 - 10-7-2013 (یک سال بعد از تاریخ روز انتقال)
کدوم یکی از اینا میشه ؟
شما میتونید از طریق کنترل پنل دایرکتی بدون پولم انتقال بدین
یه Customer id میخواد با یه Email id
ولی اگه 10 دلار بدین انگار یه سالم اضافه تمدید کردید
از ENOM به Directi بدون پول میشه انتقال داد ؟
این قسمت بدون پول انتقال دادن رو میشه توضیح بدید کدوم قسمت پنل Directi هست ؟ من ریسلر خود directi هستم ساب ریسلر نیستم
اول اسم دومینتو تو قسمت Jump to Domain وارد کن بعد Domain Registration Service رو انتخاب کن
بعدش در صفحه کنترل پنل دامین از گزینه های بالای صفحه، گزینه Move Services رو باز کن
بعد کامل کردن اطلاعات روی گزینه یMove Services to New Customer Comtrol Panel کلیک کن
در ضمن باید Customer id و Email id پنل مقصدم بدونی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irphoenix666
یعنی یه 10دلار فقط برای انتقال داده می شه ؟ یا این 10 دلار یک سال هم تمدید می کنه ؟
1 - 1-1-2013
2 - 1-1-2014
3 - 10-7-2013 (یک سال بعد از تاریخ روز انتقال)
کدوم یکی از اینا میشه ؟
دوست عزیز شما میتونی روز آخر دامین که باید تمدید بشه میتونید با پول تمدید هم دامنه رو انتقال و هم تمدید کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
takinweb.com
اول اسم دومینتو تو قسمت Jump to Domain وارد کن بعد Domain Registration Service رو انتخاب کن
بعدش در صفحه کنترل پنل دامین از گزینه های بالای صفحه، گزینه Move Services رو باز کن
در ضمن باید Customer id و Email id پنل مقصدم بدونی
ممنون از پاسختون
این موردی که شما می فرمایید مربوط به انتقال دامنه از پنل دایرکت آی به پنل دیگر در همون دایرکت آی هست
من با پشتیبانی دایرکت آی صحبت کردم گفت باید حتما پرداخت داشته باشی برای ENOM به Directi
تا جایی که من می دانم و یادمه پس از ترانسفر، یک سال به انقضای دامنه اضافه میشه، اما شما از همان پشتیبانی بپرس!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irphoenix666
ممنون از پاسختون
این موردی که شما می فرمایید مربوط به انتقال دامنه از پنل دایرکت آی به پنل دیگر در همون دایرکت آی هست
من با پشتیبانی دایرکت آی صحبت کردم گفت باید حتما پرداخت داشته باشی برای enom به directi
شرمنده دوست عزیز اصلا حواسم به enom نبود فقط از طریق دایرکتی به دایرکتی میشه اینکارو کرد