2 فایل پیوست
فروش ویژه سرور مجازی (رم 2 گیگ 20 تومان فقط)
نقل قول:
چند نکته برای کاربران عزیز
1-پشتیبانی سخت افزاری سرور با عهده ما هست
2-نصب نرم افزار ها تمامی رایگان هستند
3-بازگشت وجه فقط در صورت سرعت پایین سرور و مشکلات سخت افزاری پذیرفته میشود.
4-لطفا پسورد خود را بعد از تحویل عوض کنید. فراموشی یا هک شدن سرور به عهده ما نیست.ما فقط سرور را باز بک میدیم
5-ابیوز از طرف دیتا سنتر بیاد سرور خاموش خواهد شد و هیچ مسئولیتی با ما نیست
6-تمامی پشتیبانی از طریق تیکت-ایدی یاهو انجام میپذیرد فقط در موارد خاموش شدن سرور و اضطراري با ما تماس بگیرید.
پاسخ : فروش ویژه سرور ها مجازی((برای کسانی که کیفیت و ساپورت قوی میخواهند نه قیمت))!!!
کاملا تایید میشن . خیلی وقته که میشناسمشون
پاسخ : فروش ویژه سرور ها مجازی((برای کسانی که کیفیت و ساپورت قوی میخواهند نه قیمت))!!!
سلام علیکم
واقعا کیفیت بی نظیره من یکی که هیچ مشکلی پیش نیومده بلکه هر سوالی در مورد موارد دیگر داشتم جواب داده اند . سرعت سرورها هم عالیه . کلا بگم نظیر نداره:113:
پشتبانیشون هم که از طریق یاهو مسنجر و تلفن عالیه
خلاصه من راضی هستم
یا علی (ع)
با سلام .
آقا رضا حرف نداره چه پشتیبانیش چه سروراش.
من تا الان حدود 15 تا وی پی اس از ایشون گرفتم و تاحالا 1 ثانیه هم قطعی نداشته.
به کیفیت سرور ها من از 20 نمره 21 میدم.سرعت و قدرت هم مثل کیفیت عالی هست.
پشتیبانی خیلی قوی هست و همیشه در دسترس.
از همینجا هم از ایشون بخاطر ارائه خدمات بسیار عالی تشکر میکنم
من يه سايت چت دارم تا حالا 5 بار ساسپند شده البته همه ميگن مشکل از اسکريپت هست بهرحال به نظر شما روي سرور مجازي جواب ميده؟؟
روزانه حدود 100 کاربر داره...
اگه سرور مجازي راه حل هست،در حدود چه قيمتي؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amid
من يه سايت چت دارم تا حالا 5 بار ساسپند شده البته همه ميگن مشکل از اسکريپت هست بهرحال به نظر شما روي سرور مجازي جواب ميده؟؟
روزانه حدود 100 کاربر داره...
اگه سرور مجازي راه حل هست،در حدود چه قيمتي؟؟
با سلام و خسته نباشد.
بله روی وی پی اس جواب میده و رم مورد نظر هم با توجه به نیاز شما پلن 1024 مگ میباشد.
موفق باشید
واقعا مرسي...
اما يه سوال ديگه...
کنترل پنل سرور مجازي همين سي پنل هست ديگه ، درسته؟؟
آخه تاحالا سرور مجازي استفاده نکردم.
بازم مرسي...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amid
واقعا مرسي...
اما يه سوال ديگه...
کنترل پنل سرور مجازي همين سي پنل هست ديگه ، درسته؟؟
آخه تاحالا سرور مجازي استفاده نکردم.
بازم مرسي...
خواهش میکنم.
ویندوز هستند.اگر هم خواستید ما براتون لینوکس نصب میکنیم مشکلی نداره.
در خدمتم.موفق باشید
من یکی از مشتریانشون هستم سرور ها بسیار قدرتمند و عالی هستن پیشنهاد میکنم استفاده کنید
از مشخصات اصلی : سرعت بالا و پشتیبانی خوبش هست =d>
سرویس هاشون بسیار عالی و با پشتیبانی خوب ارائه میشه من که مشکلی نداشتم...خدایی زحمت میکشن
دستشون درد نکنه واقعا... سرور هاشون بی نظیره