سلام دوستان من یک دامین .com دارم که تا فردا صبح delete میشه به نظرتون وایستم پاک شه دوباره بگیرم یا تمدیدش کنم فقط برای ثبت هم باید فردا صبح اقدام کرد می خوام بدونم ایا دامین ممکنه از دستم خارج شه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان من یک دامین .com دارم که تا فردا صبح delete میشه به نظرتون وایستم پاک شه دوباره بگیرم یا تمدیدش کنم فقط برای ثبت هم باید فردا صبح اقدام کرد می خوام بدونم ایا دامین ممکنه از دستم خارج شه ؟
اگه بسته شه دایرکت آی تا مدتی اجازه ثبت دوباره رو میده
و بعد حذف میشه
و اگه حذف بشه فکر کنم تا چند ماه قابل ثبت نباشه
مدتش رو من هم دقیق یادم نیست اما در اون زمان ، فقط برای شما قابل ثبت هست با 600% درصد هزینه تمدید عادی .نقل قول:
و اگه حذف بشه فکر کنم تا چند ماه قابل ثبت نباشه
دامین پس از expire شدن وارد مرحله جدیدی به مدت 30 روز می شود. در این 30 روز فقط مالک قبلی آن می تواند با هزینه معمول آن را تمدید نماید.
پس از آن برای مدت 30-35 روز وارد دوره redemption period می شود. در این مرحله نیز فقط مالک می تواند آن را با هزینه بالا ( برای com حدود 100 دلار ) تمدید نماید.
پس از آن برای 5-7 روز وارد مرحله pending delete می شود که هیچ کاری نمی شود کرد و فقط می شود در فروشنده ها با قیمت دلخواه آنها back order داد.
پس از این چند روز که حدود 72 روز خواهد شد دامین بطور کامل آزاد می شود و همه می توانند آن را با قیمت معمول ثبت نمایند و هرکس زودتر بجنبد برنده است.
این مدت در online nic چقدر هست؟
یک دامین هست که 74روزه منقضی شده ولی هنوز آزادش نکرده.
مدت دقیقشو نمی دونید؟
بهتره در Who.is: Whois Lookup, Website, Domain Name, and IP Tools - Who.is وضعیت آن را چک کنید و ببینید در چه مرحله ای است: redemption period یا pending delete ؟
pendingDelete هست