whmcs رو منتقا کردم به هاست دیگه حالا این پیغام رو دارم Permissions Erro
سلام، whmcs رو منتقا کردم به هاست دیگه حالا این پیغام رو دارم
Permissions Error
The templates compiling directory '/home/user/templates_c/' must be writeable (CHMOD 777) before you can continue.
If the path shown is incorrect, you can update it in the configuration.php file.
میتونه از چه مشکلاتی باشه؟
پاسخ : whmcs رو منتقا کردم به هاست دیگه حالا این پیغام رو دارم Permissions Erro
به احتمال زیاد پرمیژن هست ، به فولدری که در ارور اشاره کرده پرمیژن 777 بدید. (/home/user/templates_c/)
بله.بخش پرمیشن رو باید تنظیم کنید.کنار هر فایل هدد نوشته اونا رو تنظیم کنید
سلام
ما هم قبلاً همچین مشکلی رو داشتیم و حل کردیم. مشکل ما مربوط به این مورد بود که ما فولدرهایی مثل templates_c رو چون برده بودیم به روت یعنی قبل از public_html به همین خاطر تو فایل کانفیگ آدرس فایل رو نوشته بودیم (/home/user/templates_c/) که /user/ یوزرنیم قبلی ما بود و چون حالا مثلاً شده بود /user1/ این مشکل به وجود میومد که فایل کانفیگ رو ادیت میکردیم و یوزرنیم رو تغییر میدادیم و مشکل حل میشد.
موفق باشید
هیچی حل شد. یادم رفته بود سه پوشه downloads , attachments , templates-c رو که به هوم انتقال داده بودم رو هم بک آپ بگیرم.
بيچاره داره داد ميزنه :
(CHMOD 777)
(/home/user/templates_c/)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ekrami
بيچاره داره داد ميزنه :
(CHMOD 777)
(/home/user/templates_c/)
این فریاد ها به گوش ما هم رسید اما...
از کی تا حالا chmod مخفف permission شده :51: مسلما من دیدم ولی نمیفهمم شما یه توضیحی هم میدادین بد خالی از لطف نبود. متشکرم.
تشکر دارم از همه دوستان و عذر خواهی میکنم از همه بابت بیدقتی خودم. و مشکل اساسی تری رو دارم که باید حل شه توی پست بعدی میزارم.
2 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fr_sdgh
این فریاد ها به گوش ما هم رسید اما...
از کی تا حالا chmod مخفف permission شده :51: مسلما من دیدم ولی نمیفهمم شما یه توضیحی هم میدادین بد خالی از لطف نبود. متشکرم.
تشکر دارم از همه دوستان و عذر خواهی میکنم از همه بابت بیدقتی خودم. و مشکل اساسی تری رو دارم که باید حل شه توی پست بعدی میزارم.
شما اگه يه ذره از دستورات لينوكس بلد باشين ؛ اين دستور يكي از معروف ترين و پركاربرد ترين دستورهاست
شرمنده ولي بازم بي دقتي كردي /:)