پاسخ : حجم بالای فایل error.log
سلام دوست من...
راستش من زیاد ویندوز سرور کار نکردم ولی تو cpanel برای جلوگیری از ساخت شدن فایل های error log فقط کافیه طبق زیر عمل کنی :
فایل .htaccess رو بسازی یا اگه هست edit کنی.
و داخلش کد زیر رو قرار بدی :
لطفا تست کن و ور برو مثلا جای error_log بزار error.log
ببین جواب میده؟ به من هم خبر بده مرسی
مخلص شما
رضا داداشیان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
naderfar
حذفش که میکنم با اولین فایلی از روی vps دانلود میشه دوباره ایجاد میشه
راه حلی داره؟
دقیقا مشکل همینجاست اولین فایلی که دانلود میکنید احتمالا حجم اون ارور لاگ کم هست با نات پد باز کنید ببینید چی نوشته احتمالا یک ارور میده که مشکل اونجا رو باید حل کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hannah
دقیقا مشکل همینجاست اولین فایلی که دانلود میکنید احتمالا حجم اون ارور لاگ کم هست با نات پد باز کنید ببینید چی نوشته احتمالا یک ارور میده که مشکل اونجا رو باید حل کنید
بله، بهترین راهش همینه که زمانی که فایل تازه ایجاد میشه بخونیدش و ببینید ارور ها چیه و آنها را رفع کنید.
ممنون از تمام دوستان
ولی مشکل اینه که فایل رو با اون حجم باز نمیکنه
و بلافاصله بعد از حذف وقتی که دوباره ایجاد میشه حجم 130 گیگه!
در ضمن بگم فقط یکبار تونستم فایلو حذف کنم دفعات بعد ارور Access is denied میده
فایل error.log هم که باز میکنم همین ارورو میده
با درود . منم چند وقتی هست با افزایش حجم ارور لاگ تو سی پنل هاستم روبرو هستم . اینم اخرین ارور مربوطه : [09-Jul-2012 07:53:56 UTC] PHP Warning: date() [<a href='function.date'>function.date</a>]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Asia/Tehran' for 'IRDT/4.0/DST' instead in /home/parsi75/public_html/pars.php on line 190
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید . ضمنا خط 190 اون فایل هم اینه :
$date = date ("m/d/y h:i A" ,$lastpost);
این مورد هم قبلا وجود نداشت و یکی دو روز هست که بوجود آمده . هیچ تغییری هم توی سایت داده نشده جدیدا مثل هک یا پلاگین یا قالب.
فايل زير با ويرايشگر باز كنيد
کد:
C:\xampp\apache\conf\httpd.conf
متن زير پيدا كرده
کد:
ErrorLog "logs/error.log"
با متن زير جايگزين نماييد
کد:
# ErrorLog "logs/error.log"
پاکش کنید هم چیزی از اطلاعاتتون کم نمیشه ولی بهتره فعال بمونه چون ارور های سرور رو نشون میده و فایل نسبتا مهمیه !