پاسخ : هر نکته مکانی دارد
احتمالا شما جزو یوزر هایی هستید که وی پی اس دارید و نمیخوایند قیمت ها افزایش پیدا کنه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Maya
احتمالا شما جزو یوزر هایی هستید که وی پی اس دارید و نمیخوایند قیمت ها افزایش پیدا کنه !
چه جالب!!
ببینید دوست عزیز
به هر حال مسئله دلار مستقیم و غیر مستقیم روی تمام کاربران این انجمن تاثیر داره پس به نظر من بحث در مورد اینطور مسائل در قسمت متفرقه خالی از لطف نیست!
به نام خدا
سلام ببخشید در اولین سوال میخوام بدونم شما iranian-portal چند سالتونه؟:D(از طریق پ.خ بدین)
پاسخ سوال بدید یه توضیحاتی میدم خدمتون
درپناه وراه حق موفق و موید باشین
خدانگهدار
خب باید این بحث ها باشه خوبه، هرکسی راهکاری به نظرش میرسه میگه
خب دلار هم به این انجمن مربوط میشه چون خریدها با دلار هست
نقل قول:
به فروشنده های تابستانی گیر داده میشه که چرا اینا دارن قیمت پایین میدن!!!!!!!!!!!!!!!!
با این گزینه موافقم چه کار به بقیه دارید که قیمت تابستونه میدن کیفیت کار خودتون بالا ببرید مشتری های خودتون رو بگیرید
فارغ از اینکه اصلاً تو این انجمن چی مطرح میشه و اصلاً باید بشه یا نه، فکر میکنم همه مون آزادیم هر بخش یا هر تاپیکی رو که دوست نداریم، نخونیم! فکر نکنم برای خوندن تاپیک هایی که فرمودید، اجباری در کار بوده باشه :)
ای کاش روزی رو دیده بودید سرور که به دلار تهیه کرده بودیم و دلار بود فک کنم 1500و به تمان به فشتری داده بودیم و یک دفعه دلار 2000تومان هم رد کرد و...........................
این بحثها خوبه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranian-portal
اینجا انجمن تخصصی وب هاستینگ هست تا جایی که من می دونم نه میز گرد مجلس یا سیاست یا محل اعتراض به تورم!
معنای انجمن رو شما میدونین چی هست ؟ اصولا تالار گفتمان هم بهش میگن . لطفا به کلمه ی قرمز رنگ بیشتر دقت کنین .
جاییه برای اشتراک گذاشتن نظر ها و عقاید + اشتراک گذاشتن دانسته ها و .....
حالا تاپیکی بود بین فروشنده های سرور که فروشنده های سرور داشتن نظر میدادن که قیمت ها فلان و فلان و فلان . باز هم به کلمه ی قرمز دقت کنین .(توی انجمن اقدامی از شما در حیطه ی فروش سرور و این اقلام تا به حال مشاهده نکردیم .)
حالا شما اومدی دو تا نظریه کمدی دادی دلار محلی و اینا بچه ها رو شاد کردی ممنونیم ازت ولی . اینجا انجمن هست قوانینی داره خارج از اون قوانین نباشه فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه چون یه هدفش جایی
برای اشتراک گذاری نظرات مختلف هست . توی قسمت متفرقه هم بود که اسپم اونجا معنایی نداره .
بحث شد همونطور که که مشخص بود و انتظار میرفت به نتیجه ای نرسید و آخر سر هم با ایده های ماورایی شما کمدی گردید و شاد کردین همه رو .
:x پس لطفا تصمیم گیری رو به خود کسایی بسپارید که باید تصمیم بگیرن هر کسی برای خودش باید تصمیم بگیره نه شما برای همه .
و در آخر شما که منظور تاپیک رو درست متوجه نشدین خواهش میکنم پست ندین کجا بحث سر پایین آوردن قیمت دلار بود ؟ کسی از کنترل قیمت دلار حرف زد ؟ با زدن تاپیک جای شما تنگ شد ؟ ضرری به شما وارد شد ؟
لطفا حرف بی منطق و بی معنی نفرمایید .
موفق باشین .