سیستم لیچ و اطلاعات صرفا جهت آگاهی !
من دارم درباره اسکریپت های سایت های لیچ تحقیق میکنم، یک سوال ساده برام پیش اومد، اینکه این سایت ها از چه سیستمی استفاده می کنند و کلا چند نوع سیستم داریم که چند تا رایگان و چند تا تجاری هستند ؟
سایت ایران لیچ | دانلود با لینک مستقیم و بدون محدودیت از 15 وبسایت به اشتراک گذاری فایل
1. از چه اسکریپتی استفاده می کند ؟
سایت رپیدباز، اولین و بزرگترین سرویس دهنده به اشتراک گذاری منابع اینترنتی
2. از چه اسکریپتی استفاده می کند ؟
سایت UPLOADBAZ . Com - Easy way to share your files
3. از چه سیستمی استفاده می کند؟
===============================
4. چند نوع اسکریپت جهت این کار داریم که رایگان هست ؟ (لینک سایت سازنده اصلی)
5. چند نوع اسکریپت جهت این کار داریم که تجاری هست ؟ (لینک سایت سازنده اصلی)
پاسخ : سیستم لیچ و اطلاعات صرفا جهت آگاهی !
اولی اسکریپت رپیدپلاس
دومی کاملا اختصاصی
سومی xfilesharing
اسکریپت رایگانش اسمش rapidleech هست ( پسوند هم داره یادم نیست ) که از dverleech.com میتونید دانلودش کنید
پس اسکریپت rapidlech هیچ کدوم استفاده نکردند ؟
اسکریپتی که در حال حاضر رپیدباز و هیپ فایل و رودفایل دارن استفاده می کنند xfilesharing pro هست اگر اطلاعات بیشتری خواستید در خصوصی پیغام بدید
دوستان دیگه ای اطلاعاتی ندارند ؟
نقل قول:
پس اسکریپت rapidlech هیچ کدوم استفاده نکردند ؟
رپیدپلاس همون رپید لیچ هست با قابلیت یوزر دهی و مدیرریت کاربران و فضا ها و پهنای باند و .....
این اسکریپت چطور میتونه روی سرور نصب بشه ؟ یعنی مثلا من یه سرور مجازی بگیرم چه کارهایی باید انجام بدم تا این اسکریپت روی سرور بشینه و فایل هایی که مستقیم میشند بیان روی سرور من و لینک مستقیم از سرور من بگیرن ؟
نصبش راحت هست ، هر سوالی دارید در انجمن پشتیبانی خودش بپرسید سریع تر جواب میگیرید
dverleech.com
dverleech.com
اين سايته يه جورايي منبعه
اسکریپتش که کاملا مثل اسکریپت های دیگه هست و چیزی نداره فقط شما باید اکانت های پرمیومی که دارید داخل اسکریپت قرار بدید
اما اسکریپت های رایگان لیچر همشون شبیه هم هستن فقط بعضی قسمت هاشون فرق داره و امکاناتشونم شبیه همه
اگر برای کار های تجاری لازم دارید ... چنتا اسکریپت خوب وجود دارن که خوب پولی هستن و امکاناتی مثل کنترل کاربر .. پرداخت انلاین .. محدود سازی کاربران و ... دارن
این اسکریپت هارو ما سره یک پروژه بیشترشون رو خریدیم اگر لازم داری در خدمتیم ..