نوسان قیمت دلار و پایین بودن قیمت سرورهای مجازی
سلام دوستان
هر روز قیمت دلار رو به افزایش است و ما همچنان فقط هزینه ها رو داریم جبران میکنیم و با نرخ سابق داریم با مشتریهامون حساب میکنیم دوستانی در وب هاستینگ تالک قیمتهایی ارائه میدن که واقعا پایین است
ما اینجا جمع نشدیم که خودمون رو سرگرم کنیم کسانی که اینجا کار میکنن همه به دنبال درآمد مناسب هستند که بتونن فعالیت خودشون رو گسترش بدهند
انصافا بیاید یه عرف برای سرورها تایین کنیم و همه روی همون عرف جلو بریم کسی هم خارج از عرف کار نکنه و مشتری مختار که از هر کی میخواد سرور بگیره
الان طرف توی انجمن داره رم دو گیگ رو زده بیست تومن آخه چطور میخواد سود کنه؟؟؟؟
یا اینکه رم یک گیگ رو زده ده تومن
یه مقدار فکر کنید که آیا کاری که میکنید به صرفه هست ؟؟؟؟
دوستان نظر خودشون رو برای تثبت قیمتها بدن
ممنون
پاسخ : نوسان قیمت دلار و پایین بودن قیمت سرورهای مجازی
سلام
کیمــ سوفی سرور میده 24 گیگ حدود 150 تومن .
رم 2گیگ بده 20 تومن
حتی اگه 4گیگ رم سرور رو خالی بذاره .
10 تا 20 تومن میشه 200 تومن .
50 تومن سود واسه یه بچه مدرسه ای بیشتر از پول تو جیبی باباشه !!!
حالا کاری ندارم به اوناش که 10 تا از این سرورا دارن که بشه 500 تومن . کلی گفتم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirlord
سلام
کیمــ سوفی سرور میده 24 گیگ حدود 150 تومن .
رم 2گیگ بده 20 تومن
حتی اگه 4گیگ رم سرور رو خالی بذاره .
10 تا 20 تومن میشه 200 تومن .
50 تومن سود واسه یه بچه مدرسه ای بیشتر از پول تو جیبی باباشه !!!
حالا کاری ندارم به اوناش که 10 تا از این سرورا دارن که بشه 500 تومن . کلی گفتم .
دقیقا ، مردم ایرانم که "مفت باشه ... باشه !
امروز 29 هم هست خیلی ها مثل بنده امروز پرداخت دارند
با دلار 2100 تومانی باید پرداخت کنیم ولی قیمت هامون همون قیمت های 10 ماه پیش دلار 1350 تومنی هست !
کسی که سیاست کاری داره قیمت های پایین سرور نمیده یه سری تابستونی هستند که رم 1 رو 10 تومن میدن
فقط هم عشقشون اینه که پول سرور در بیاد
kimsufi با آی پی ها و .... سرور 24 گیگ رم بالاتر در میاد فکر کنم
مشکل اینجاست که کاربران همه چیز رو در رم می بینند.
هیچ وقت به کیفیت سخت افزار و پشتیبانی اهمیت نمی دهند.
واقعا خیلی حالا همکارا اینجا فقط فکر پرداخت هزینه سرورن به اینم باید فک کرد
من تاپیکای چند سال پیش انجمن و میدیدم قیمتا مثل الان بود حتی بعضا بالاتر از الان یعنی از چند سال پیش تا الان هیچکس خرج زندگیش بالاتر نرفته !!! حالا بماند که پرداخت خودش بیشتر شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
واقعا خیلی حالا همکارا اینجا فقط فکر پرداخت هزینه سرورن به اینم باید فک کرد
من تاپیکای چند سال پیش انجمن و میدیدم قیمتا مثل الان بود حتی بعضا بالاتر از الان یعنی از چند سال پیش تا الان هیچکس خرج زندگیش بالاتر نرفته !!! حالا بماند که پرداخت خودش بیشتر شده
دلار اون موقع 1000 تومن بود ...تورم الان هم نبود...
مسئله اینه که هر کسی مثل خوانندگی از مامانش قهر میکنه میاد سرور میگیره vps میده !
سود این جور سرویس دهنده ها اورسل تا گلوی سرور چه بسا بیشتره....
بعد میان تاپیک میزنن میگk سرور مجازی با منابع اختصاصی واقعی ...
هر روز هم زرت یکی از سرورهاشون در میاد...یک بار هارد مسوزه ...یک بار روی آیپی اقدر abuse میاد که سرور suspend میشه و 1001 مشکل دیگه ...
خریدار باید عاقل باشه...
بازاری که شما ورود فروشنده رو نمیتون کنترل کنی ..نمیشه درش اتحاد ایجاد کرد.
مدیران این انجمن هم زیر باز این قضیه نمیدن...چون به شدت تعداد بازدیدکنندگان میاد پایین.
پس عملا راه حلی وجود نداره;)
با نظرتون موافقم ولی همونطوری که گفتم هر جا توی هر کاری یه سری پیا میشن که قیمت زیر بازار مین و باهاشون هم که منطقی صحبت میکنی ناراحت میشن میگن بجای تبلیغ فلان ...... (بدون مخاطب خاص)
الان یورو ماه پیش 2220 بود الان شده 2516 واقعا نمیصرفه .
بیایم قیمت رو اضافه کنیم مشتری میا میگه فلانی داره میده 10 تومن 1 گیگ خوب من چی بگم اینجا ؟ حرفی نمیمونه
یادش بخیر یه زمانی که خودمم هنوز توی این کار نبودم دلار 1000 هم کمتر بود فکر کنم سرور 1 گیگ فروشنه کتر از 45 نمیداد . الان که 2500 تومنیشم دیدیم .
این موضوع هم دیگه خز شده !
مطمعن باشید اخر این تاپیک هم "قفل" شدن یا "به نتیجه نرسیدن" هستش .
تا مادامی که کاربر تازه کار بخواد قیمت پایین ارائه بده ( مثل خیلی از ماهایی که این کار رو کردیم و بازار رو برای اونهایی که باید کار میکردند خراب میکردیم ) و منطقی کار نکنه همینه .
یارو فروش انجام میده رو پایه دلار 1750 ، اخه عزیز من فردا دلار شد 2300 تومن میخوای چی کار کنی ؟ اونم مملکت گل و بلبل ما ! :|
بهترین راه حل اینه که فروشتون رو از این سایت خارج کنید تا نخواید اینجوری متضرر بشید !
موفق باشید !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milade
این موضوع هم دیگه خز شده !
مطمعن باشید اخر این تاپیک هم "قفل" شدن یا "به نتیجه نرسیدن" هستش .
تا مادامی که کاربر تازه کار بخواد قیمت پایین ارائه بده ( مثل خیلی از ماهایی که این کار رو کردیم و بازار رو برای اونهایی که باید کار میکردند خراب میکردیم ) و منطقی کار نکنه همینه .
یارو فروش انجام میده رو پایه دلار 1750 ، اخه عزیز من فردا دلار شد 2300 تومن میخوای چی کار کنی ؟ اونم مملکت گل و بلبل ما ! :|
بهترین راه حل اینه که فروشتون رو از این سایت خارج کنید تا نخواید اینجوری متضرر بشید !
موفق باشید !
والا ما که تا حالا نهایت ۵ تا مشتری از این انجمن داشتیم اما مشکل اینه که همه اینجارو میشناسن و آفرای اینجارو با قیمتا مقایسه میکنن :دی
به قول اون دوستمون این تاپیکم آخرش بسته میشه میره واقعا هم نمیشه کاری کرد هر کی باید از خودش شروع کنه مثلا استارتر این تاپیک خودش باید قیمت مناسب بده من خودم باید قیمت مناسب بدم هرکی اینکارو کنه کلا قیتا میاد سر جاش