پاسخ : راهنمایی برای انتخاب vps
آخ ببخشید من اصلا متوجه نبودم....
موارد خلاف پروتوکل رو حذف کردم!!!
کسی نیست یه جواب به بنده بده؟
با سلام،
بله کاربرانی زیادی هستند که برای تست پروژه های خود از سرور مجازی و یا حتی اختصاصی استفاده میکنند. در کل تجربه هر کاری مفید هست
به هر صورت پشتیبانی با تجربه و حرفه مورد نیاز هست. با توجه به سرچر بودن شما معمولا عادت دارید مشکلات را خودتان حل کنید.
منظور از سوال cpu شما را متوجه نشدم
برای هر هاستینگی علاوه بر موارد ذکر شده سیاست کاری هم مهم هست. البته برای هاستینگ حرفه ی نه فصلی ....
خیلی ممنون بابت جواب
نقل قول:
منظور از سوال cpu شما را متوجه نشدم
منظور از اینکه CPU و به طور کلی منابع اشتراکی نباشن اینه که: RAM اگه گفته میشه ۲ گیگابایت، ۲ گیگ اختصاصی برای VPS من باشه. چه استفاده بشه چه نشه. چه مابقی سرور شلوغ باشه چه نباشه. یا مثلا CPU اگه می گه فرض کنیم 3GHz این میزان فقط برای VPS من باشه. (به اصطلاح دیدم یه جاهایی VDS هم میگن به این حالت. هر چند در مورد CPU به طور خاص نمی دونم واقعیت داشته باشه یا نه. یه نفر حتی اختصاصی بودن RAM رو هم انکار می کرد.)
هدف من از این اختصاصی بودن. پایداری سخت افزار در هنگام تست های Performance هست. فکر می کنم عدم یکسانی شرایط سخت افزار، در طول زمان باعث میشه مشاهدات در برخی تست ها قابل استناد نباشن. اما در عین حال منابع بالا و گران قیمت سرور اختصاصی هم برای من هم زیادیه و هم قیمتشون گزاف.
به عبارت دیگه من می خوام به VPS به عنوان یه Dedicated Server مینیاتوری نگاه کنم. و سوالم اینه که میشه یه همچین چیزی؟ در مورد RAM اختصاصی؟ در مورد CPU اختصاصی؟
در تئوری چنین تقسیمی به نظر میاد باید ممکن باشه. در عمل ... ؟ نمی دونم !!!
نقل قول:
به هر صورت پشتیبانی با تجربه و حرفه مورد نیاز هست.
حتی اگر بخوام همه چی رو هم خودم نصب کنم چی؟
و انقدر خراب کنم تا یاد بگیرم چطور؟ باز هم پشتیبانی مهمه؟ :39: