با سلام خدمت دوستان عزیز
من میخوام پنل اس ام اس بخرم ولی متاسفانه هر شرکتی کد پستی اهواز رو تو امکاناتش نداره اگه از دوستان کسی هست که تو پنلش کد پستی اهواز رو داره اعلام کنه من چندتا پنل میخوام
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خدمت دوستان عزیز
من میخوام پنل اس ام اس بخرم ولی متاسفانه هر شرکتی کد پستی اهواز رو تو امکاناتش نداره اگه از دوستان کسی هست که تو پنلش کد پستی اهواز رو داره اعلام کنه من چندتا پنل میخوام
با تشکر
سلام
منظورتون از کد پستی اهواز چیه دقیقا؟ یعنی حتما می خواید طبق کد پستی ارسال کنید؟ فعلا فقط امکان ارسال به کدپستی شهر های اصفهان - مشهد -شیراز-سنندج وکل استان یزد و مازندران امکان پذیر می باشد .
اما اگر می خواید به شماره های اهواز پیام ارسال کنید می تونیم شماره های اهواز به تفکیک پیش شماره که شامل 782942 هست رو در اختیارتون بزاریم و هم چنین شماره های حمیدیه ، شیبان ، ملاثانی ، ویس موجود است
موفق باشید
کلا برای اهواز این امکان فعال نیست دوست عزیز
با سلام ، موارد تحت پوشش ما جهت ارسال هدفمند / منطقه ای
بانک استانهای کشور
بانک استانهای کشور
بانک شماره های ایرانسل
بانک محله ای استان البرز
بانک محله ای استان تهران
بانک محله ای توابع استان تهران
بانک کد پستی استان البرز
بانک کد پستی استان تهران
بانک کد پستی اصفهان
بانک کد پستی شیراز
بانک کد پستی مشهد
در حال حاضر برای استان خوزستان و شهر اهواز ، شماره های دائمی و اعتباری موجود هست .
امری بود در خدمت هستیم : پانیــز پیامک | پنل اس ام اس
با عرض سلام و ادب .
امکان ارسال برای کد پستی اهواز وجود ندارد اما بانک موبایل اصناف و مشاغل کل کشور به صورت رایگان وجود دارد .
:: ارسال پیامک تبلغاتی بر اساس کد پستی
:: ارسال پیامک تبلیغاتی بر اساس بانک موبایل اصناف و مشاغل کشور بر اساس شهر و استان مورد نظر شما
:: سیستم پاسخگویی هوشمند و منشی آنلاین از طریق پیام کوتاه
:: امکان ارسال پیام کوتاه بر اساس پورت موبایل(SMS PORT) برای اولین بار در ایران
:: سرويس SMS ويژه برنامه نويسان( SMS API )
:: فروش اعتبار عمده براي شرکت هاي بزرگ تبليغاتي و اطلاع رساني ادارات
اطلاعات بیشتر
موفق باشید .
دوست عزیز وجود داره برین تو این سایت هست sms-iran.net بهتون یه پنل4 روزه میده با شارژ من خودم تست کردم
هیچ یک از دوستانی که پنل اس ام اس میفروشن این کد پستی اهواز رو ندارن؟
اهواز بر اساس کد پستی نيست.
اما ساير شماره های دائمی و اعتباری همراه اول اون روی پنل در دسترس هستش: .: NovinPayamak - نوین پیامک :. راهی نوین در عرصه تبلیغات
اگر سايتی رو ميشناسيد که اين بانک رو بر اساس کد پستی ميفروشه معرفی کنيد ممنون ميشيم.
اهواز موجود نیست .
ولی در صورت نیاز در خدمتیم ; نصر پیامک