پاسخ : غیر فعال کردن error_log
ببینید به کسی که هاست اشتراکی را گرفتید بگید براتون اگه میتونه از تنظیمات هاست های محلی استفاده کنه تا مثل هاست محلی بشه برات اسکریپت
با سلام
جناب اصلا اجرای برنامه مشکلی نداره ، فقط توی پنل سی پنل تو قسمت فایل ها فایل "error_log" می سازه که حجمش هم معمولاً زیاده بعضی وقت ها خود اسکریپت 5 مگ هست اما فایل "error_log"
57 مگ می شه!
این مشکل ناشی از تنظیم نکردن کامل فایل php.ini است فایل error_log را ابتدا حذف کنید بعد از اینکه دوباره ساخته شد بازش کنید و متن ارور رو ببنید و فایلی که به در داخل فایل ارور اشاره شده رو از داخل فایل php.ini حذف یا غیر فعال کنید تا مشکل رفع شود
موفق باشید
با سلام
لطفا کد php.ini برای غیر فعال کردن فایل را ذکر کنید
با تشکر
اررور توی همه ی پوشه ها اینه
[02-Jun-2012 13 : 02] PHP Warning: PHP Startup: Suhosin Extension does not officially support PHP 5.2 and below anymore, because it is discontinued. Use it at your own risk. in Unknown on line 0
با تشکر از همه دوستان مشکل رفع شد
همون طور که جناب sunyboy2 فرمودند باید یک فایل php.ini در روت سایت ساخته بشه و عبارتdisplay_errors = off;
من فکر کردم این کد فقط برای جلوگیری از نمایش اررور در حین اجرات که حالا فهمیدم علاوه بر این مانع
به وجود آوردن error_log می شه
خیلی ممنون
اگر دوست عزیز دسترسی به سی پنل داشته باشید می تونید این کار رو بدون دردسر هم انجام بدید که اصلا error_log برای هیچ کس نمایش داده نشه اینم متذکر بشم اگه حجم فایل error_log بره بالا تو پنل یه سایت دیگه اون سایت نمی اید بالا این مشکل بیشتر برا نیوک جماعت هست ;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tanhasystem
اگر دوست عزیز دسترسی به سی پنل داشته باشید می تونید این کار رو بدون دردسر هم انجام بدید که اصلا error_log برای هیچ کس نمایش داده نشه اینم متذکر بشم اگه حجم فایل error_log بره بالا تو پنل یه سایت دیگه اون سایت نمی اید بالا این مشکل بیشتر برا نیوک جماعت هست ;)
با تشکر از شما دوست عزیز
عرض شود خدمتتون که دیروز این گذینه رو هم بستم و فایل php.ini در روت اصلی گذاشتم و فهمیدم باید کد log_error رو خاموش کنم ولی چون php.ini دستی تنظیم کردم دیگه تنظیمات پیش فرض از کار افتاد و کلاً سایت خراب شد و بالا نمیاد مگر اینکه php.ini دستی رو پاک کنم.
راستش من از zend optimizer استفاده می کنم که اگر php.ini دستی تنظیم بشه دیگه غیر فعال می شه و باید تنظیمش کنم و چون مسیرش رو ندارم(مسیر نصب شده روی هاست) کلا بی خیال هاست اشتراکی شدم
و می خوام vps بخرم و روش zpanel نصب کنم ، نظر شما چیه ؟
zpanel رایگان هست ، تا حالا کسی باهاش کار کرده؟
در ضمن بگم ، اسکریپت نیوک نیست ، از صفر تا صدش رو خودم نوشتم
اصلا اين ارور لوگ چي هست چه خاصيتي داره ؟