سلام
دوستان می خواستم نظرتون رو بدونم فکر میکنید کدومش بهتره؟
اگه بخوام کولو کنم روی 10 تا سرور E3 سرمایه بذارم یا روی یه سرور E5 با دو Cpu ؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دوستان می خواستم نظرتون رو بدونم فکر میکنید کدومش بهتره؟
اگه بخوام کولو کنم روی 10 تا سرور E3 سرمایه بذارم یا روی یه سرور E5 با دو Cpu ؟!
کولو برای فروش سرور به باقی کاربران یا برای استفاده خودتون؟
مقدار رمی که میخواین ارائه بدید ؟
مسلما برای فروش خودتون e5 بهتر و بیشتر بسته به نوع سرویس دهی به کارتون میاد! ولی اگر قصد فروش سرور اختصاصی دارید عموم کاربران ایرانی توانایی پرداخت هزینه بالا برای سرور اختصاصی را ندارند و به پلن های مربوط به e3 بسنده میکنند و فروشتون مسلما روی e3 بیشتر خواهد بود. ولی برای مجازی سازی و فروش وی پی اس برای خودتون e5 رو توصیه میکنم! ولی قبل از خرید بالک سرور! نیاز بازار رو بسنجید
سلام .
خب سری e3 فقط تا 32 رو ساپورت میکنه .نقل قول:
512gb
قطعاً e5 .
البته امیدوارم این مقدار رم برای یه سرور نباشه چون اون وقت سخت افزار 10 گیگ میخواد با چند ده هارد دیسک و رید کنترلر و .... و ... تا سرور نترکه !
موفق باشید .
درسته e3 فقط تا 32 گیگ ساپورت میکنه که 10 تاش میشه 320 گیگ ، با در نظر گرفتن هزینه ماهانه سرور ها تو دیتا سنتر (چون تعدادشون بیشتره) و ... به نظرتون اگه رو e5 320 گیگ بزارم هزینه خرید سرور و هزینه ماهانه کمتر نمیشه؟ حالا بجای اینکه 10 تا هارد بزارم رو 10 تا سرور ، 10 تا هارد رو میزارم رو یه سرور با کمی هزینه اضافه .
اهان پس شما در مجموع منظورتون 512 گیگ بودش ...
خب ببین اگر سرور با پورت 1 اختصاصی باشه با رم 64 خوب میشه ارائه داد .
اما قطعاً شاید هزینه e3 کمتر باشه اما همینکه رم رو محدود میکنه ، برای خودتون ، ترجیح میدم e5 ببندید تا هم برا رم بیشتر متحمل هزینه کولو کمتر بشید و هم اینکه در صورتی که پردازنده خوبی بگیرید از این خانواده ( e5 ) ، میتونید بهترین کارایی رو از سخت افزار ها داشته باشید .
موفق باشید .
E5 پورت فایبر 10Gbps هم داره