پاسخ : مشکل پرداخت بانک ملت
یک اکانت تست بسازین تا برم براتون چک کنم
شما با به پرداخت تماس بگیر بگو چه آی پی به سرور درخواست ارسال میشه بعد آی پی رو بهت میگم و فرم تغییر اطلاعات پذیرنده قسمت تغییر آی پی رو پر می کنی و اسکن و براشون می فرستی ردیفه
خوب من تو فرم 76.164.198.35 پر کردم امروز صبح هم زنگیدم با مسئولش صحبت کردم گفتم ترمینال ای دیتو بده دادم بعد گفت ای پیتو بده منم باز گفتم گفت اینو ما ست کردیم این ای پی رو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
larsa.ir
خوب من تو فرم 76.164.198.35 پر کردم امروز صبح هم زنگیدم با مسئولش صحبت کردم گفتم ترمینال ای دیتو بده دادم بعد گفت ای پیتو بده منم باز گفتم گفت اینو ما ست کردیم این ای پی رو
هاست دیگه با یک آی پی دیگه داری تست کنی؟
اگر از ای پی مطمءن هستید و هعمین یک ای پی را روی سرور دارید با یک اسکریپت دیگه تست کنید
برای تست ای پی هم داخل آزمایشگاه زرین پال یک پیج هست که میزارید داخل هاست ای پی که اکانت داره روس بالا میاد را نشون میده
از اون هم برای تست ای پی میتوانید استفاده کنید
این فایل PHP رو روی هاست اپلود کنید
بعد این آدرس رو بزنید yourdomain.com/tet.php ببینید آی پی که نشون میده با آی پی که به بانک دادید یکی هست
http://uplod.ir/k7s0vqyowzko/test_ip.zip.htm
پرداخت آنلاين بانک ملت مشکلات زيادی در تسويه حساب داره و اگر گردش بالایی داشته باشيد تناقضات زيادی با اين بانک خواهيد داشت.
سلام
دوستان چندتا سوال داشتم
آیا این ماژول رایگان بانک ملت که برای whmcs هست ، امن و مطمئن هستند؟ مشکلی به وجود نمیارن؟