سلام به دوستان و همکاران عزیز
یه ایزو ویندوز سرور 2003 نیاز دارم که کارت شبکه 10 گیگ رو ساپورت کنه
ممنون میشم کمکم کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به دوستان و همکاران عزیز
یه ایزو ویندوز سرور 2003 نیاز دارم که کارت شبکه 10 گیگ رو ساپورت کنه
ممنون میشم کمکم کنید
کارت شبکه 10 گیگ بودنش چه ربطی به ویندوز داره همه ویندوزهای 2003 کارت شبکه با هرسرعتی باشه ساپورت میکند فقط اینکه باید مشخصات سخت افزاری ویپیاسی که میسازید از جمله هارد توانایی رید و رایت با این سرعت داشته باشه و ربطی به ایزو ویندوز2003 نداره که بخواد کارت شبکه 10 گیگ ساپورت کنه
درایور مربوط به کارت شبکه رو باید نصب کنید.
قابل توجه شما همکار عزیز:
من دیروز بالا 30 تا ویندوز امتحان کردم . هیچ کدوم کارت شبکه 10 گیگ رو ساپورت نمی کردن و اگه هم می کردن ناقص بودن
حتی یه دونه ویندوز هم پیدا کردم که ساپورت می کرد و کار هم می کرد .
لعنتی اولش متوجه نشدم .
نصب کردم چند ساعت بعد خودشو نشون داد
30 تا وی پی اس بالا اورده بودم که فهمیدم ویندوز آلوده بوده و ویروس داشته
حالا از این ها بگذریم . تمام اون قابلیت هایی که گفتید رو دارم
فایل ایزو که همیشه استفاده میکردن قبل نصبش کنید و بصورت کامل اپدیت کنید بصورت کامل بعد تستس کنید ببنید درایو کارت شبکه شناسایی میکنه یا خیر
یک سوال در حال حاضر بعداز اینکه وصل میشید به سرور کلا کارت شبکه نشناخته و داخل ویپیاس نت ندارید یا اینکه میشناسه ولی سرعت کم هست
این مواردرا توضیح بدین شاید بهتر بشه کمک کرد اگر نت دار هست که از توی خود ویندوز میتوانید بزروز ترین داریور را خود ویندوز شناسایی و اپدیت کنه
اگر نت نداره کلا که وضعیت چیز دیگه هست
یک نکته روی ویندوز 2008r2 تست کردین ببنید وضعیت چطوره
همه ی این کارهایی که گفتید انجام شده
یعنی به صورت کامل نصب شده و کامل آپدیت شده
ولی کارت شبکه رو شناسایی نمی کنه .
مشکل از ایزو هایی هست تو اینترنت برای دانلود گذاشتن
والا من تو نوشته قبلم گفتم
انجام دادم و کار کرد ولی بعد از اینکه به مشتری ها دادم
متوجه شدم که ویروسی بوده
تا همین الانش هم دارم ویندوز عوض می کنم برای مشتری ها
ویندوز 2008 هم امتحان کردم کار می کنه
ولی نیاز مشتریان ما به ویندوز 2003 هست
یک نکته اگر کارت شبکه نشناخته پس چطوری نت دار شده و اپدیت شده ویندوز شما دقیقا الان مشکل چی هست سرعت دانلود زیاد نیست با توجه به اینکه پورت 10 هست بخاطر این میگید نشناخته یا مورد دیگری هست
داریور مربوطه رو باید از سایت شرکت سازنده دانلود فرمائید و اگر نمیتونید مستقیم دانلود کنید روی سرور میتونید به صورت ISO در بیارید و روی سرور mount کنید...
موفق باشید.
ببینید
کارت شبکه 1 گیگ رو میشناسه و از اون طریق آپدیت کردم . بعد خاموش کردم و بعد کارت شبکه 1 گیگ رو ریموو کردم و در آخر کارت شبکه 10 گیگ رو ادد کردم و روشنش کردم ولی نشد
من سرعت دانلود رو نمی گم زمانی که من بتونم کارت شبکه 10 گیگ رو ادد کنم . چون خود پورت 10 گیگ دارم . می تونم از 10 گیگ هم استفاده کنم ولی زمانی که 1 گیگ هست . نمی تونم استفاده کنم