سلام دوستان سیستم عاملی به نام میکلینوکس میشناسید؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان سیستم عاملی به نام میکلینوکس میشناسید؟
?
بله من میشناسم و سایت انجمن تخصصی ماهواره,اینترنت ماهواره ای ,دانلود افلاین و آنلاین ــــــــ DVB20 ارایه میده
در واقع این سرور نیست و یه سرویس جیدید با کانفیگ جدید جهت استفاده هک اینترنت ماهواره ای و فروش **** پرکسی هست
کارش خیلی جالبه یعنی در واقع باس بگم که دیگه هرچی که بخوای این سرویس جدید داره:113::113:
مثلا
میتونی یوزر **** و وی چی ان و اوپن وی چی ان و کلی امکانات دیگر بسازی:d
دوست گرامی لطفا تبلیغ این سایت رو نکنید این سایت *** و کلاشه به دوستان توصیه میکنم گول این سایت رو نخورند سر خیلی ها کلاه گزاشته
سلام و عرض ادب
اخه خوش تیپپپ اگه یه کم توجه کنید تبلیغ نکریدم
سوال فرمودید منم جواب دادم تمام دیگه ای چرت و پرتها چیه عرض مردم میکنید میخوای یه سایت را خراب کنید والله این راهش نیست تا بتونی محصولات خودت را بفروشی:71:
نکن این کارو والله زشته:68:
خوب فدای او جواب سریعتون شم اخه یا سوال نکنید و دونبال این نباشید که یارو با چه روشی و چطوری اینو ساخته تا تو هم جاشو بگیرید یا اگرم سوال میپرسید جنبشم داشته باشید:->
با عرض معذرت از مدیران محترم
خودتون قضاوت کنید
ای اقای محترم مدیر سایت skyjavan.com یا dvbs.tk این راهش نیست که بخواهید با تابیک سوالی تبلیغ کنید اگه باز ادامه بدید ثابت میکنم شما مدیر سایتید و تمامی مشتری هایی که سرشونو کلاه گزاشتید رو میگم بیان اینجا شهادت بدن در ضمن من محصولی واسه فروش ندارم
خوب بود تاریخ تابیک رو نگاه میکردید به بهونه ی فروش زیر خاکی بالا نمیاوردید گزارش بست خلاف داده شد