با سلام خدمت تمامي دوستان عزيز و گرامي.
من به دنبال یک آنتی ویروس قوی براي Windows Server 2008 هستم.
اكثر دوستان Symantec Endpoint Protection پيشنهاد مي دهند !
نظر و پیشنهاد شما چیه؟
با تشكر فراوان.
ارادتمند شما.
آريا.
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خدمت تمامي دوستان عزيز و گرامي.
من به دنبال یک آنتی ویروس قوی براي Windows Server 2008 هستم.
اكثر دوستان Symantec Endpoint Protection پيشنهاد مي دهند !
نظر و پیشنهاد شما چیه؟
با تشكر فراوان.
ارادتمند شما.
آريا.
norton antivirus+comodo firewal+malwarebyte
من با f-prot کار می کنم که خوب هم هست و راضیم. اگر بخواهید می تونم یه لایسنش رو هم با قیمت خوب بفروشم.
با سلام و تشكر.
دوستان ديگر نظري ندارند ؟
با تشكر.
با سلام من فکر میکنم avira server خوب کار کنه جواب پس داده اما اگر کسی یه نسخه فری سراغ داره به ما هم معرفی کنه :)
:->
با سلام فقط و فقط eset nod 32 antivirus
baraye full secure
eset smart security
har 2 business edition
در مورد تجربه خودم با nod32 بگم که 4 سال پیش روی کامپیوتر خودم نصب بود آپدیت آپدیت هم بود کامپیوترم ویروسی شد nod32 نه تنها نتوسنت هیچ کاری کنه بلکه خودشم از کار افتاد. این موضوع گذشت به علت علاقه ای که به Nod32 داشتم یکبار دیگه هم روی کامپیوترم نصب کردم این بار کامپیوترم ویروس Sality گرفت این ویروس همه فایل های exe رو آلوده میکنه nod32 نتونست هیچ کاری کنه با اینکه ویروس رو میشناخت موقعی هم که میخاست فایلهای که آلوده شدن Repair کنه فایل ها خراب میشد واسه همین بیشتر برنامه هام و 3گیگ از بازی های آرکیدم رو که با سرعت 10kb/s دانلود کرده بودم همه خراب کرد. بعد از این قضیه دیگه کوچکترین اعتمادی به nod32 ندارم حتی اگه نسخه اصل هم بهم رایگان بدم حاضر نیستم 1 ثانیه روی کامپیوترم نصب کنم. به آنتی ویروس microsoft security essential خیلی خیلی بیشتر از Nod32 اعتماد دارم. چون کامپیوتر یکی از دوستام هم Sality گرفته بود و nod32 آپدیت نصب بود همه فایل هاشو خراب repair میکرد nod32 رو غیر فعال کردم و هرچی فایل توی قرنطینه بود resotre کردم بعد با آنتی ویروس microsoft بیشتر فایل ها رو درست repair کرد.
بعد از اون بیش از 20 نفر از دوستام هم که همگی آنتی ویروس nod32 داشتند انواع ویروس میگرفتند nod32 هم هیچکاری نتونست بکنه توی بخش آنتی ویروس سایت پی سی ورلد هم برید میبینید تعداد کسانی که آنتی ویروسشون nod32 بوده و سیستمشون ویروسی شده زیاد هست.
بله با دوست عزیز موافق هستم بی خود ترین انتی ویروس نود32 هست من نسخه 4 اسمارت اپدیت ساعتی بود سیستم ویروس گرفت کیلاگر اطلاعات خارج کرد ای دی هک شد از حسابم برداشت شد بعد متوجه شدم چه اشتباهی می کردم نود32 اسمارت سکیورتی استفاده می کردم.
اما الان یه mcafee و یک کاسپراسکای اینترنت سکیورتی نصب کردم کنار هم دیگه با هم کار کنند که اجازه پشه پرانی هم توی سیستم داده نشه.
البته این هم بگم تا الان نشده کاسپر بتونه زودتر از mcafee ویروسی رو شناسایی کنه تا الان 100% ویروس های که به هر طریق می خواد وارد بشن mcafee گرفته و کاسپر به سایت های آلوده و Pm ها خیلی خوب زوم میکنه حواسش هست.
Microsoft Security Essentials