با سلام
یه وی پی اس ویندوز 2008 دارم میخوام دانلود کنم نمیزاره ارور زیر میده
فایل پیوست 6105
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
یه وی پی اس ویندوز 2008 دارم میخوام دانلود کنم نمیزاره ارور زیر میده
فایل پیوست 6105
idm نصب کنید
فایروال ویندوز رو غیرفعال کنید
اگر ارور رو روی اکسپلور گرفتید که احتمالا همینطوره اکسپلور فایر والی امنیتی در سطح بالایی داره که مواردی مثل دانلود رو ایراد میگره و باید سایتی که قصد دانلود دارید رو تایید دستی کنید بهتره فایر فاکس نصب کنید از اون به راحتی برنامه دلخواهتون رو دانلود کنید
از تنظیمات اینترنت اکسپلور هست ظاهرأ من قبلأ بحثهای مشابه رو خوندم در این انجمن اما به جواب نرسیدم
در آخر از طریق ریموت دکستاپ فایل نصب IDM یا FireFox رو بریزین توی وی پی اس و از طریق این 2 برنامه کارکنین ..
دوستان اگه کسی روش تست شده برای حل این مشکل رو داره بگه
(چرا یوزر جدید ساختین برای پرسش؟پرسیدن عیب هست مگه؟)
من خیلی وقت بود تو انجمن نمیامدم ایمیلمم رفت رحمت خدا برا همین پسوردمم یادم رفتخه بود من قدیمیه این انجمنمنقل قول:
(چرا یوزر جدید ساختین برای پرسش؟پرسیدن عیب هست مگه؟)
---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 09:44 PM ----------
چطوری میشه بیشتر توضیح بدیننقل قول:
idm نصب کنید
فایروال خاکوشهنقل قول:
فایروال ویندوز رو غیرفعال کنید
اگر ارور رو روی اکسپلور گرفتید که احتمالا همینطوره اکسپلور فایر والی امنیتی در سطح بالایی داره که مواردی مثل دانلود رو ایراد میگره و باید سایتی که قصد دانلود دارید رو تایید دستی کنید بهتره فایر فاکس نصب کنید از اون به راحتی برنامه دلخواهتون رو دانلود کنید
دقیقا رو اکسپلور این ارور میده میخواستم فایر فاکس بنصبم دانلود نمیکنه
چگونه imd رو بریزم تو وی پسنقل قول:
از تنظیمات اینترنت اکسپلور هست ظاهرأ من قبلأ بحثهای مشابه رو خوندم در این انجمن اما به جواب نرسیدم
در آخر از طریق ریموت دکستاپ فایل نصب IDM یا FireFox رو بریزین توی وی پی اس و از طریق این 2 برنامه کارکنین ..
دوستان اگه کسی روش تست شده برای حل این مشکل رو داره بگه
copy از روی هارد خودت و paste در ریموت دسکتاپ
دقت کنید توی اکسپلور وقتی یه سایت میرید زیر نوار ابزار بالای اکسپلور یه پیشنهاد برای ادد کردن(دسترسی دادن) به اون سایت میاد بری توی سایت فایرفاکس و اینکارو کنید
مشکل از تنظیمات IE هست،مسیر زیر رو برید:
internet option ~~> Security ~~> Trusted Sites ~~> Sites
بعد از وارد شدن آدرس سایتی که میخواید ازش دانلود کنید رو add کنید
بعد شروع به دانلود کنید
با تشکر