دریافت اطلاعات همراه با آپلود عکس
من یه صفحه آپلود نوشتم که عکس رو توی یه فولدر ذخیره میکنه
حالا میخوام به فرم آپلودم دو تا فیلد هم اضافه کنم که کاربر اطلاعات دیگه ای هم دستی توی این فیلدها اضافه کنه
و اطلاعات این فیلدها تو دیتابیس ذخیره بشه
لطفا راهنمائی کنید
کد PHP:
<?phpif((($_FILES["file"]["type"] == "image/gif")|| ($_FILES["file"]["type"] == "image/jpeg")|| ($_FILES["file"]["type"] == "image/pjpeg"))&& ($_FILES["file"]["size"] > 20000)) { if($_FILES["file"]["error"] > 0){ echo "Error:". $_FILES["file"]["error"]."<br/>";}else{ $size=$_POST['size']; $weight=$_POST['weight']; echo $name=$_FILES["file"]["name"]; echo "Upload:".$_FILES["file"]["name"]."<br />"; echo "Type:". $_FILES["file"]["type"]."<br />"; echo "Size:".$_FILES["file"]["size"]."<br />"; echo "Stored in :".$_FILES["file"]["tmp_name"]; if(file_exists("upload/".$_FILES["file"]["name"])) { echo $_FILES["file"]["name"]."already exists."; } else { move_uploaded_file($_FILES["file"]["tmp_name"], "upload/".$_FILES["file"]["name"]); echo "Stored in:"."upload/".$_FILES["file"]["name"]; $address="upload/".$_FILES["file"]["name"]; echo $address; echo $size; echo $weight; $dbc = mysqli_connect('localhost', 'root', '', 'doci'); $q="INSERT INTO 'gallery' ('weight','size') VALUE('{$size}','{$weight}') "; } }}else{ echo "Invalid file";}?>
این چیزیه که به ذهن خودم رسید البته اطلاعاتی که میخوام تو دیتابیس ذخیره نمی شن
پاسخ : دریافت اطلاعات همراه با آپلود عکس
سلام
کاری نداره که دوتا input دیگه بذلر تو فرمت
تو صفحه بعدی هم با POST بگیرشون
همین کارو کردم ولی اطلاعات تو دیتابیس ذخیره نمیشه
خوب echo کن ببین اصلا اطلاعات به صفحه دوم ارسال میشه یا نه؟
اره ارسال میشه
ولی نمی دونم چرا تو دیتابیس نمیره
---------- Post added at 10:37 AM ---------- Previous post was at 10:11 AM ----------
خوب واسه اینه که کوئری رو اجرا نمی کنی
کد PHP:
$result = mysql_query($query) or die(mysql_error());