1 فایل پیوست
آموزش تصویری کانفیگ ماژول زرین پال برای ویبولتین
این آموزش رو قبلا توی اَنجمن وی بی ایران گُذاشته بودم گُفتم اینجا هم قرار بدم استفاده کُنید:
1-وقتی پلاگین رو آپلود کردید و نصب کردید باید تنظیماتش رو بریا شماره حساب و تبدیل واحد ریالی انجام بدیدبرای این کار وارد پنل زیر بشید و قسمت پرداخت اشتراک هارو پیدا کنید به شکل زیر:
2-وقتی منوی رو پیدا کردید روی گزینه مدیریت Payment API کلیک کنید و صفحه زیر رو میبینید:
3-تو این عکس بالا API های پرداخت رو میبینید ما که ززین پال رو نصب کردیم خودش به صورت پیش فرض انتخاب شده خب ویرایشش رو باز میکنیم تا صفحه زیر رو ببنیم:
خب توی اینجا توی کادر اول میتونید اسم ماژول رو عوض کنید فعال بودش رو بلی بزارید و توی کادر ZarinPal Merchant ID کد مرچنت رو بزارید {وقتی درخواست درگاه پردخات بدید بهتون میدن}، توی کادر Currency exchange rate هم تبادل مالی رقم رو بنویسید این سیستم به قول رضا ریال حالیش نمیشه به دلار نوشته شده ولی موقع پرداخت به ریال تبدیل میشه یعنی شما برای هر هزار تومن بزنید یک دلار پس توی این کادر بنویسید 1 و دکمه به روز رسانی رو بزنید، به همین راحتی ماژول کانفیگ شد.
4-حالا برید برید گزینه تست ارتباط رو پیدا کنید و صفحه زیر رو میبینید:
وقتی گزینه Pass رو تیک دار دیدید بدونید پرداختتون مشکل نداره ولی اگر تیک نداشت بدونید مشکلی توی کد مرچنت یا ارتباط هست.
با تشکر از رضا نجیمی بابت ساخت و تهیه این ماژول این بود آموزش کانفیگ ماژول زرین پال.
پینوشت: این آموزش روی نسخه 3 تست شده و با نسخه 4 مو نمیزنه ;)
موفق باشید.
پاسخ : آموزش تصویری کانفیگ ماژول زرین پال برای ویبولتین
سلام
من توي قسمت
ZarinPal Merchant ID
شماره حساب زرين پالم رو زدم :
zp.52130
ولي وقتي به بخش تست ارتباط ميرم اون گزينه pass تيك نداره
مشكل از چي هست ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ps.Graph
سلام
من توي قسمت
ZarinPal Merchant ID
zp.52130
مشكل از چي هست ؟
سَلام از اینجا یاید درخواست درگاه پرداخت بدید:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ps.Graph
سلام
من توي قسمت
ZarinPal Merchant ID
zp.52130
مشكل از چي هست ؟
برادر مرچنت آی دی رو باید زرین پال بهتون بده (باید توی سایت زرین پال یه درگاه اضافه کنید) مرچنت آی دی ربطی به آی دی زرین پال شما نداره
ممنون
درخواست درگاه جديد زدم با نام زير دامنه . همون انجمن . ولي ميگه قبلا واسه اين دامنه يعني همون آدرس پرتال شما درخواست درگاه دادين و نميشه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ps.Graph
ممنون
درخواست درگاه جديد زدم با نام زير دامنه . همون انجمن . ولي ميگه قبلا واسه اين دامنه يعني همون آدرس پرتال شما درخواست درگاه دادين و نميشه !
واسه ساب دامین نمیشه درخواست داد از همون کد که واسه دامنه اصلی گرفتید میتونید استفاده کنید.
منظورتون اين كد هست ؟
کد دروازه پرداخت
6ecf635a-112c-66d7-bf82-5f1ape8e2003
اينم قرار دادم اونجا عمل نكرد !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ps.Graph
منظورتون اين كد هست ؟
کد دروازه پرداخت
6ecf635a-112c-66d7-bf82-5f1ape8e2003
اينم قرار دادم اونجا عمل نكرد !
ارور چی بهتون نمایش میده؟ چه کُدی؟ -2؟
ارور خاصي نشون نميده . وقتي اين كد رو توي قسمت ID ميزارم و به روز رساني مي كنم و به قسمت تست ارتباط ميرم اون قسمت pass تيك نداره !
http://up.irdoc.net/images/2krvutklo...nr63_thumb.jpg
http://up.irdoc.net/images/evu28c4ud...3dc6_thumb.jpg
درود
چند مدت ماژول بدون مشکل کار میکرد و هر کسی که پرداخت انجام میداد به صورت اتوماتیک تغییر گروه کاربری میداد و کاربر ویژه میشود ولی متاسفانه مدتی هست که اصلا تغییر نمیکنه و این ارور رو در مرحله ایی که در زمان پرداخت پول و کلیک کردن به سایت درخواست دهنده این ارور رو میده :
Duplicate transaction.
و تغییری نمیکنه گروه کاربری آیا ماژول جدید اومده که ما اطلاع نداریم ؟ من از آخرين به روز رسانی: 1389/11/30 استفاده میکنم ممنون میشم راهنمایی کنید خیلی ضروری و مشکل بزرگی هست بنده از وی بی 4.1.10 دی جی تی استفاده میکنم .ممنون میشم کمک کنید