تنظیمات روی سرور لینوکس مثل تنظیمات بلاگفا
با سلام
دوستان سرور لینوکس دارم و تنظیمات دامنه مجازی alias* را روی آن فعال کردیم ولی مشکلی داریم.....
ما می خواهیم مثل سایت بلاگفا که یک قسمت در تنظیمات وبلاگ ها گذاشته و هر کس بخواهد می تواند یک دامنه خریداری کند و به وبلاگ متصل کند ولی وقتی آدرس دامنه ای که خریداری کرده
میزند وبلاگ بالا می آید بدون اینکه آدرس سایت تغییر کند.
مثال:دامنه خریداری شده:test.com وبلاگ :test.blogfa.com در حالت عادی (مثل تنظیمات الان سرور ما)اگر دامنه test.com را بزنیم آدرس در آدرس بار به صورت زیر می شود:test.blogfa.com یعنی ردایرکت می شود روی آدرس وبلاگ
ولی ما نیاز به تنظیم بلاگفا داریم ....که وقتی می زند:test.com همان test.com بالای صفحه می ماند در صورتیکه دارد اطلاعات وبلاگ را نشان می دهد
دوستان این موضوع برای ما حیاتی شده و کارمان را زیر سوال برده...خواهش میکنم اگر اطلاعاتی دارید بفرمائید ...حتی با هزینه
با تشکر
پاسخ : تنظیمات روی سرور لینوکس مثل تنظیمات بلاگفا
کنترل پنل شما ؟ سیستم یا اسکریپت مورد استفاده شما چیه ؟
البته برنامه نویسان سایت الان کنار من نیستند
ولی کنترل پنل پلسک است
و mysql دیتابیس است
ا
گر توضیحات فنی لازم است بفرمائید از برنامه نویس سوال کنم
در هر قسمتی از برنامه که دامنه را ریدایرکت میکنید به وبلاگ
بجای ریدایرکت باید پارک کنید
وقتی پارک کنید هر دو بدون تغییر مسیر یک مقصد رو باز میکنند و ریدایرکت نخواهد شد !
تنها نکته اش اینه که دامنه مثال تست دات کام باید روی دامنه اصلی شما پارک بشه بقیش کار برنامه نویسه ... :)
این جور مشکل هارو باید به ادمین سرور بگین ! من هم چنین مشکلاتی داشتم ! به ادمین سرور گفتم برام درست کرد
اطلاعات سرورتو برام پیام خصوصی کن ببینم مشکلش در چیه ;) اگه اعتماد نداری هم هیچی :d