سرعت و قیمت اینترنت در جهان !!!
به نقل از آخرین آمار چند روز پیش موسسه ITIF، بیست کشور برتر جهان در ارائه بالاترین سرعت و کمترین قیمت اینترنت پرسرعت.
@ مدیرا: اگه بچه ها بحث سیا30 راه انداختن من مسئولش نیستم :دی
پاسخ : سرعت و قیمت اینترنت در جهان !!!
بازم ما رو یاده بدبختی هامون انداختیا :63:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
به نقل از آخرین آمار چند روز پیش موسسه itif، بیست کشور برتر جهان در ارائه بالاترین سرعت و کمترین قیمت اینترنت پرسرعت.
@ مدیرا: اگه بچه ها بحث سیا30 راه انداختن من مسئولش نیستم :دی
تو گفتگو آزاد(مرحوم) چند وقت پیش گذاشته بودم
باز هم ممنون
اگه حرف بزنیم سیاسی میشه پس بیخیالش ... :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
is24.ir
اگه حرف بزنیم سیاسی میشه پس بیخیالش ... :)
استاد شما حرفتو بزن من قول میدم که تو بحث شرکت نکنم ;) اگه شرکت کنم بدون شک سیا30 میشه. پس خودمو میگیرم و حرفی نمیزنم :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
استاد شما حرفتو بزن من قول میدم که تو بحث شرکت نکنم ;) اگه شرکت کنم بدون شک سیا30 میشه. پس خودمو میگیرم و حرفی نمیزنم :)
من خودمم از منتقدین سرسخت وضعیت اینترنت کشور هستم و معتقدم که ایران می تواند حداقل در خاورمیانه و آسیا حرف اول را در اینترنت بزند ولی متاسفانه .... :109:
یه سوال!
الان رتبه اول و دوم رو ژاپن و کره دارن و رتبه سوم رو فلاند! چرا تو این کشورها دیتاسنترهای بزرگ عمومی نیست؟ مثل آمریکا و آلمان و کانادا ؟ یا اینکه هست و با ایرانی ها کار نمیکنند؟ و یا به قوانین شون مربوط میشه؟
شیطونه میگه بریم یه دیتاسنتر بزنیم تو ژاپن!
فکر کنم این نمودار مال اینترنت خونگی (عمومی) باشه و دوم اینکه در کشورهایی که اسم بردید دیتاسنتر هست ولی زیاد گسترده و بین المللی نیستند و دبیشتر داخلی کار می کنند !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
is24.ir
فکر کنم این نمودار مال اینترنت خونگی (عمومی) باشه و دوم اینکه در کشورهایی که اسم بردید دیتاسنتر هست ولی زیاد گسترده و بین المللی نیستند و دبیشتر داخلی کار می کنند !
خوب باشه!
منم نگفتم خونگی نیست!
وقتی طرف تو خونهش پورت 61 مگابیت داره! دیتاسنتر خیلی راحت میتونه پورت خوب داشته باشه!
مگه اینکه مشکل قانونی یا یه چیزی تو این مایهها باشه.
راه اندازی دیتاسنتر به خیلی چیزا بستگی داره که پهنای باند ارزون تنها یکی از اونهاست و نه همشون ... ;)