سلام
من می خوام پنل ریبوت به کاربران vmware خودم بدم !
هر جا رو خوندم نتونستم یک پنل درستو حسابی فقط برای کارای پیش پا افتاده به کاربرام بدهم
لطفا کمک کنید دوستانی که می دونند و یاد دارند
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من می خوام پنل ریبوت به کاربران vmware خودم بدم !
هر جا رو خوندم نتونستم یک پنل درستو حسابی فقط برای کارای پیش پا افتاده به کاربرام بدهم
لطفا کمک کنید دوستانی که می دونند و یاد دارند
باید از طریق Role در وی ام ور یه گروه کاربری کلاینت درست کنید و یه سری دست رسی هایی که میخواید رو تیکش رو بزنید
بعد یوزر تعریف کنید و بر اساس اون گروه کلاینت قرارش بدید و روی سرور مجازی که قراره دسترسی داتشه باشه کلیک راست کنید add permition بزنید و یوزرش رو به اون مجازی سازی اضافه کنید.
مبشه تمام پرمیشن های مورد نظر رو بگید و مرحله به مرحله تا کمکی بشه که من و دیگر دوستانی که این مشکل رو دارند بتوانند راحت کلاینت پنل بدهند !
سلام
اینجا رو ببینید : دادن پنل به کاربر (ESX/ESXi)
موفق باشید
در صورتی که به نتیجه نرسیدید skype بنده را ادد تا بهتون راهنمایی های لازم را ارائه بدم!
موفق باشید!
ممنون به نتیجه ای نرسیدم نه از این لینک که قبلا روش کار کردم نه از راه های دیگه !
اسکایپ شما جی هست عزیزم ؟
ایدیم پیام خصوصی کردم بارتون هستم انلاین مسنجر .کامل بهتون توضیح میدم . پنل خاموش و روشن ریستارت و کنسول مدیریت اوکی کنید
با تشکر از دوستانی که کمک کردند و پست دادند ازشون تشکر می کنمدوستان این متن زیر خلاصه کارایی هست که باید انجام بدیم
اینم لینک نرم افزاری که تقریبا 28 مگابایت هست و برای کارای پیش پافتاده مثل ریبوت ساپند خاموش روشن کارایی که به درد یک کلاینت معمولی می خورد به نظر از اون نرم افزار 350 مگابایتی بهتر باشد :دی
step 1 : home/rules/add/name type/virtual machine/interaction/ power off/on/sus/unsus/reboot/vmware tools/answer ques/console inter action/ OK
step 2 : Local user and group / Login type / password type / select group /add /ok
step 3 : right click on vps u want get access / add promission / select add " user and groups " / select name client / add / OK / selet assigned rule / open slide / select rules / Ok
Finish
http://downloads.solarwinds.com/solarwinds/Release/FreeTool/SolarWinds-VMConsole.zip
امیدوارم مفید بوده باشه
جا دارد از دوست خوب و همکار عزیز MagicVPS نیز تشکر کنم که با صبر و برباری مرحله به مرحله به من یاد دادند چه کار باید بکنم .
موضوع مورد بحث در تاپیک بسته شد .